Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Säljare till PwC Stockholm

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Malin Sjöström
Telefon
Ansök nu
I din roll kommer du att ansvara för att bygga upp och förvalta din egen portfölj. Du projektleder och driver försäljningsarbetet där din känsla för att bygga relationer och förtroende verkligen kommer till sin rätt. Du har ett nära samarbete med våra specialister inom alla våra tjänsteområden, för att tillsammans med dem kunna skapa värde för våra kunder. Ditt driv och affärsmannaskap kommer vara viktiga faktorer för att lyckas, både med ditt interna men likaså externa, nätverk. Vi är i en stark tillväxtfas med mycket spännande planer framåt och vi ser gärna att du uppskattar att arbeta i en snabb förändringstakt där du får möjligheten att vara med och påverka din framtid.

PwC:s säljorganisation utgår från de tre storstadsregionerna Stockholm, Göteborg, Malmö och Mellansverige. Vi sätter stort värde på samverkan inom teamet och mellan regionerna. För oss är det viktigt med ett starkt självledarskap likväl som att vara en god lagspelare. Vi strävar ständigt efter att utveckla våra kunder, oss själva och vår affär. Vi är ett team som gillar att ha roligt tillsammans och fira våra framgångar.

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheter till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär. Det handlar om möjligheten att göra det som passar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få rätt möjlighet vid rätt tidpunkt. Vi erbjuder vidareutbildning, coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte. Ta chansen att hitta din Opportunity of a Lifetime hos oss!

Kvalifikationer och egenskaper

Rollen kräver minst 5 års dokumenterad erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning inom B2B-segmentet och vana vid CRM-verktyg. Goda språkkunskaper i svenska och engelska. Har du akademisk/eftergymnasial bakgrund inom exempelvis finans, ekonomi eller försäljning är detta meriterande men kan kompenseras med erfarenhet. Ett starkt nätverk inom offentlig och privat sektor i Stockholmsregionen är meriterande.
Vi söker dig som har ett starkt affärsinriktat fokus och god erfarenhet av att bygga upp och förvalta din egen kundportfölj där målet är långvariga relationer. Du är proaktiv, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du förtroendeingivande, nyfiken och känner dig trygg i att inta en projektledande roll där du blir en viktig spelare både internt och externt. Du motiveras av att arbeta med komplex försäljning och att presentera kundanpassade lösningar tillsammans med ett specialistteam.

Ansökan

Vi samarbetar med Jurek i den här processen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag via www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Malin Sjöström malin.sjostrom@jurek.se eller Nina Hallin nina.hallin@jurek.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!