Hoppa till innehåll
Hydroscand Sverige logotyp

Kategorisäljare inom lågtryck hos Hydroscand

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu


Är du en kommunikativ och social person med ett brinnande intresse för teknik? Har du lätt för att skapa förtroende och en förmåga att sätta dig in i kundens situation och vardag? Då kanske det är just dig vi söker som vår nya kategorisäljare inom lågtryck i Sverige.


vad innebär tjänsten?
Som kategorisäljare på Hydroscand arbetar du målinriktat i din strävan efter att utveckla försäljningen med hjälp av företagets affärsidé:

"Hydroscand är ett globalt decentraliserat företag som säljer prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov genom en innovativ och kundstyrd varuförsörjning". Dina huvuduppgifter blir att aktivt stötta den svenska organisationen vid kundbesök, materialval med en ledande och inspirerande anda.

Du kommer att sälja och vara organisationens expert på våra produkter inom lågtryck, exempelvis industrislangar och kopplingar inom branscher som livsmedelsindustrin, byggindustrin och processindustrin. Du driver affärsprocesser från start till mål i samarbete med dina lokala kollegor. Du kommer att arbeta med kunder inom olika segment och driva konsultativ försäljning inom organisationen.

I rollen som kategorisäljare ingår följande arbetsuppgifter:
  • Bidra med att ta fram nya produkter till Hydroscands produktportfölj.
  • Vara ett stöd och ge support vid kundbesök i hela Sverige.
  • Utveckla och öka försäljningen tillsammans med den svenska organisationen hos befintliga och nya kunder.
  • Bistå i arbetet att hitta en marknadsmässig prissättning av produkterna.
  • Bevaka utvecklingen inom produktsegmentet lågtryck på marknaden.
  • Att aktivt bearbeta berörda kundsegment, varugrupper och distrikt enligt marknadsplan.
  • Bidra till att öka produktkännedom inom lågtryckssegmentet
Du kommer främst att arbeta i Sverige och bor du inte i Stockholm så kommer du att kunna utgå från någon av våra 78 filialer. Du tillhör huvudkontoret som ligger i Sköndal och kommer att arbeta nära våra regionsäljare och våra lokala filialer. Tjänsten innebär resor med övernattningar på hotell.

Vi erbjuder
En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder både interna och externa utbildningar. Hos oss får du ett arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.Vem är du?


Som person är du lyhörd, strukturerad samt har ett stort tekniskt intresse. Dessutom vill vi att du har en mycket god social kompetens och en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder, medarbetare och andra aktörer. Att självständigt driva dina ansvarsområden är för dig en självklarhet, samtidigt som du är en prestigelös lagspelare som alltid ställer upp där det behövs.

Vi tror att du har en naturlig framåtanda och motiveras av att överträffa kundens förväntningar. Du har ett nyfiket förhållningssätt, är handlingskraftig och hanterar oväntade händelser med att se lösningar. Du är en kreativ person, du nördar gärna ner dig i processer och vill förstå hur olika tekniska produkter fungerar.

Vi tror att du har en bakgrund inom teknik, processindustri eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av B2B-försäljning, men det är inget krav. B-körkort är ett krav och du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Oskar Wilhelms (försäljningsansvarig lågtryck) via mail: oskar.wilhelms@hydroscand.se

Sista ansökningsdag är den 6 maj 2024 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se.
Hydroscand Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.