Hoppa till innehåll
Lernia rekrytering logotyp

Industrimekaniker Bålsta

Publiceringsdatum
22 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Industrimekaniker till Bålsta

Lernia Bemanning AB Rekryterar nu Industrimekaniker till vår kund i Bålsta för anställning direkt hos kunden.

Lite om kunden:

GYPROC gipsskivor - En affärsenhet inom Saint-Gobain Sweden AB. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Scanspack, Gyproc, Weber och ISOVER. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 180 000 anställda. I Sverige bidrar drygt 800 anställda till en omsättning på ca 3 miljarder SEK. GYPROC är ett starkt internationellt varumärke och ledande inom gipsskivor. Vi sysselsätter cirka 140 personer och finns i Bålsta utanför Stockholm där tillverkningen av gipsskivor är etablerad sedan 60 år. Våra kunder erbjuds kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. Hos GYPROC tar vi vår del av ansvaret genom att utveckla nya, hållbara material och metoder så att du ska kunna konstruera och bygga framtidens byggnader. Ytterligare information om företaget och koncernen hittar du på www.gyproc.se och www.saintgobain.com

Arbetsuppgifter

Som mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att arbeta förebyggande och kunna hantera och laga de mekaniska problem som kan uppstå med produktionsutrustningen och maskinerna på plats. Du kommer ingå i underhållsteamet som också inkluderar EL-Automation och Processteamen. Du kommer även delta i våra förbättringsarbeten för att således också förenkla din och dina kollegors vardag. Skiftarbete med schemalagd beredskap.

Din profil

Har du ett tekniskt intresse kombinerat med erfarenhet eller liknande från Industrin så är det här en passande roll för dig. Vi ser gärna att det finns en gymnasieutbildning inom teknik eller motsvarande som lägst så du har en grund.

Som person är du strukturerad och det är meriterande om du tidigare har arbetet med SAP samt har en god datorvana.

Du har ett stort teknikintresse, är självgående och lösningsfokuserad. Som mekaniker arbetar du nära dina kollegor på underhåll samtidigt som du skapar ett nära samarbete med produktionspersonalen på våra linjer. För att lyckas i rollen är det därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Som person är du en prestigelös lagspelare som har förmågan att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Det är viktigt att du är strukturerad och säkerhetsmedveten i ditt sätt att arbeta och att du är en öppen, flexibel och noggrann med en stor känsla för service.
Att du använder datorn som ett arbetsverktyg. Vi ser det som en merit om du har erfarenhet av att ha arbetat med förbättringsarbete. B-körkort är ett krav

Ansökan

Skicka in din ansökan med ett CV och en kort beskrivning av dina kunskaper och erfarenheter så kommer vi bearbeta det omgående.

Liknande Jobb

Lernia rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.