Hoppa till innehåll
W5 Solutions Production AB logotyp

Erfaren Produktionstekniker Kablage W5 i Solna

Ansök nu
Erfaren Produktionstekniker inom kablageproduktion sökes till expansiva W5 Solutions Production AB i Solna! Läs mer om rollen här!

Har du en bred teknisk kompetens och vill ha en nyckelroll hos W5 Solutions i Solna? Här sker utveckling, produktion, underhåll och leverans av produkter till totalförsvarssektorn. I rollen som produktionstekniker blir du den som säkerställer kvalitet och stöttar, så väl praktiskt som teoretiskt, i produktionstekniska frågor gällande kablage och övriga produkter.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos W5 Solutions kommer du få stora möjligheter att påverka och styra din roll. W5 Solutions befinner sig i en mycket spännande fas och din erfarenhet och kompetens kommer vara betydelsefull för företagets fortsatta tillväxt!

W5 Solutions hjälper de som skyddar oss genom att tillhandahålla högteknologiska system och lösningar. Du kommer till en arbetsplats där alla motiveras av att skapa en tryggare morgondag och där allas lika värde är en förutsättning för det. Arbetsplatsen präglas av en familjär stämning, gemenskap och professionalism liksom snabba beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter

Som erfaren produktionstekniker ingår det att ha god kunskap om kablageproduktion, förstå tillverkningsflödet, analysera avvikelser och kunna identifiera förbättringar för att kunna leverera kvalitet från första exemplaret.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
 • Stötta vid design, framtagning, testning och dokumentation av kablage
 • Beredning av kablage och mekanik
 • Utforma tillverkningsinstruktioner
 • Ta fram testrutiner för kablage
 • Support/utbildning till produktionstekniker och montörer i kablageproduktion enligt kvalitetsnormer
 • Stöttning vid underhåll av maskiner och verktyg samt vid kalibrering av dessa
 • Hantering av avvikelser, ändringar och reklamationer
Värt att veta

I rollen som produktionstekniker jobbar du tillsammans med 4-5 kollegor på Teknikavdelningen och har ytterligare ca 20 kollegor i produktionen. Du har ett nära samarbete med Produktägaren och rapporterar till Produktionschefen i Solna.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:
 • Minst en gymnasial teknisk utbildning inom t.ex. maskinteknik, produktionsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Tekniskt intresse och erfarenhet inom tillverkning och elektronik.
 • Förmåga att tyda och förstå ritningar samt teknisk dokumentation.
 • Erfarenhet av beredning av kablage och mekanik, inklusive testning och dokumentation.
 • Kunskap om IPC-standarder och erfarenhet av att arbeta enligt dessa normer.
 • Erfarenhet av att stötta vid underhåll av maskiner och verktyg, samt vid kalibrering av dessa.
 • Erfarenhet av att hantera avvikelser, ändringar och reklamationer inom produktionen.
 • Har genomgått en IPC utbildning tidigare
Som person förväntas du vara praktiskt lagd och hands-on, redo att hantera snabbt föränderliga arbetsuppgifter med höga kvalitetskrav. Du är flexibel med stor erfarenhet och förmåga att arbeta självständigt och hantera flera uppgifter samtidigt. Då du har kontakt med olika avdelningar och team, stöttar dina kollegor och har direktkontakt med kunder så behöver du ha goda kommunikativa färdigheter samt samarbetsförmåga. Din analytiska förmåga kommer också väl till pass för att ta initiativ till förbättringar som kan vara avgörande för produktionens effektivitet och kvalitet.

Eftersom rollen har många kontaktytor ser vi att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Säkerhetsprövning kan förekomma i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
W5 Solutions Production AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech