Hoppa till innehåll
Kilpatrick logotyp

Kilpatrick söker juniorassistent

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tar du gymnasieexamen i juni och vill testa hur det är att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå innan du studerar vidare? Trivs du dessutom i en miljö som präglas av en händelserik, trevlig och familjär stämning? Ta chansen att få värdefull arbetslivserfarenhet genom att söka rollen som juniorassistent på vårt Stockholmskontor.

Rollen
Din huvudsakliga roll är att assistera våra jurister i deras dagliga arbete. Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande men innefattar bl.a. dokumenthantering, framtagande av presentationsmaterial inför klientmöten och kurser, registrering av klienter och ärenden, korrekturläsning, översättningar, rese- och konferensbokningar, företagsresearch, myndighetskontakter, kopiering och scanning. Du kan även komma att assistera våra övriga administrativa enheter såsom HR, marknad och reception/konferens.

Du blir en del av ett assistentteam bestående av fyra personer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som går ut gymnasiet till sommaren och som är nyfiken på att få en inblick i juridikens värld. Du är noggrann, serviceinriktad, flexibel och proaktiv. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta i såväl projektform som självständigt.

Då en stor del av ditt arbete sker i Microsoft Office önskar vi att du har goda kunskaper i framförallt Word men det är en fördel om du även har viss vana vid att hantera Powerpoint och Excel. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.

Mer om tjänsten
Tjänsten är en särskild visstidsanställning på heltid under cirka 11 månader. Tillträde från mitten av augusti 2024.

Vårt Stockholmskontor är vackert beläget på Blasieholmen med utsikt över Nybroviken. Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel, såväl i vårt dagliga arbete som på det sociala planet.

I vårt anställningserbjudande ingår bl.a. en förmånlig pensions- och försäkringslösning, friskvårdsbidrag, internutbildningar och flera gemensamma trivsel- och idrottsaktiviteter.

Ansökningsinformation
Vi önskar att din ansökan består av personligt brev, CV, betyg och eventuella intyg. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 31 maj 2024 men tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum.

Frågor?
Läs gärna mer om oss på karriar.kilpatrick.se och kilpatrick.se. Om du har frågor, kontakta gärna Chief Operating Officer Stockholm, Jessica Ahlsén, telefon 08-505 646 43 alt. jahlsen@kilpatrick.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Kilpatrick logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kilpatrick Townsend & Stockton är en affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 22 kontor varav 18 kontor i USA och ett vardera i Stockholm, Beijing, Shanghai och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Här arbetar 50 personer varav 35 är jurister.