Hoppa till innehåll
Karisma Rekrytering AB logotyp

Revisorsmedarbetare

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå AB, i dagligt tal kallat Famrev är en revisionsbyrå som ligger på Östermalm. FAMREV grundades för 40 år sedan och har genom åren utvecklats till en modern byrå som säljer både digitala revisions- och redovisningstjänster. Våra kunder är till största delen mindre till medelstora företag. Läs mer på https://famrev.se

Vi söker nu en;

Revisorsmedarbetare

Arbetet består i att med handledning från påskrivande revisor utföra revisioner av små- och medelstora företag i Stockholmsområdet.

Arbetet är mycket utvecklande då du får möjlighet att ta del av företag i varierande branscher, i olika storlekar och utvecklingsfaser och samtidigt få arbeta med erfarna revisorer och redovisningskonsulter. Vår målsättning är att ge dig de bästa möjligheterna att utveckla din kompetens. Det sker genom handledning genom hela revisionsprocessen men även genom att du får deltaga på regelbundna externa utbildningar.

Vi söker en revisorsmedarbetare med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett stort intresse av att hjälpa kunder då du kommer att kunna agera rådgivare på många plan för våra kunder.

Vi erbjuder

Vi tycker att det är viktigt med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter samt en balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar en hållbar arbetsmiljö. Fortbildning sker löpande, bl a genom de externa kurser vi årligen tar del av.

På arbetsplatsen skapar vi tillsammans ett trivsamt ställe att arbeta på, vi utför våra arbetsuppgifter självständigt, men samtidigt med ett bra informationsutbyte inom byrån. Att hjälpa varandra är självklart för oss.

Vårt kontor finns i nyrenoverade lokaler i två plan med Gärdet och Fältöversten som grannar.

Tjänsten är heltid.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 0706-501940. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senast den 3/6 2024
Karisma Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren