Hoppa till innehåll
Karisma Rekrytering AB logotyp

Redovisningskonsult

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå AB, i dagligt tal kallat Famrev är en revisionsbyrå som ligger på Östermalm. FAMREV grundades för 40 år sedan och har genom åren utvecklats till en modern byrå som säljer både digitala revisions- och redovisningstjänster. Våra kunder är till största delen mindre till medelstora företag. Läs mer på https://famrev.se

Vi söker nu en;

Erfaren Redovisningskonsult

Vi söker nu en erfaren redovisningskonsult att serva våra kunder. Du har ett stort intresse av att arbeta med redovisning och bokslut i en digital miljö samt förmåga att ge kunderna de konsultinsatser som behövs.

Arbetsuppgifterna består i att självständigt arbeta med löpande bokföring, löner, moms- och arbetsgivardeklarationer samt upprätta bokslut och deklarationer. Vi arbetar i Fortnox och Capego samt eftersträvar att varje konsult arbetar självständigt med eget kundansvar.

Vi är två påskrivande revisorer, Eva Hansen och Anna Nordberg, som driver byrån tillsammans vilket också gör att vi kan bidra med vår erfarenhet och därmed utvecklingsmöjligheter. I gruppen har vi mycket erfarenhet och kunskap. Att hjälpa varandra ser vi som en självklarhet.

Vi erbjuder

Det vi kan erbjuda är utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter samt en balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar en hållbar arbetsmiljö. Fortbildning sker löpande, bl a genom de externa kurser vi årligen deltar vid.

Vårt kontor finns i nyrenoverade lokaler i två plan med Gärdet och Fältöversten som grannar. Tjänsten vi nu tillsätter ger dig möjlighet att bredda din erfarenhet som redovisningskonsult.

Tjänsten är heltid.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 0706-501940. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senast den 3 juni 2024.
Karisma Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren