Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

People Engagement Manager till Philip Morris International

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
My Andersson
Telefon
Ansök nu
Om jobbet

I rollen som People Engagement Manager rapporterar du till Director People & Culture, som en del av det nordiska HR-teamet. Utifrån datadrivna metoder är ditt huvudsakliga uppdrag att initiera, driva och utveckla engagemang- och kommunikationsstrategin i syfte att stärka känslan av tillhörighet och engagemang. Rollen kommer innebära många kontaktytor, såväl med kollegor i teamet som i globala funktioner och med ledare och medarbetare i Norden. Fokusområden för rollen inkluderar löpande medarbetarundersökningar och pulsmätningar, diversity & inclusion, utbildningsinitiativ och förändringsledning. En stor del av rollen är också att säkerställa en effektiv kommunikation till organisationen, utifrån initiativ och behov.

Lite mer om dina arbetsuppgifter:
  • Samla och analysera data kopplat till medarbetarupplevelse, driva utvecklingsinitiativ utifrån verksamhetens behov
  • Internkommunikation
  • Projektledning och förändringsledning
  • Learning & Development
Vem är du?

Personen vi söker till denna roll är drivande, förändringsbenägen och har ett stort intresse för att jobba med engagemangsfrågor. Du trivs som en del i en internationell miljö och i en roll som innebär lokala, globala och tvärfunktionella samarbeten och kontaktytor. Andra skulle troligen beskriva dig som en person som får saker att hända, som ser lösningar och inte problem och som en proaktiv lagspelare.

Vi tror att du kommer med flerårig erfarenhet från motsvarande roll, där fokus varit kommunikation, engagemang, diversity & inclusion och förändringsledning - med fördel från en internationell organisation. I botten har du troligen en akademisk utbildning inom HR, kommunikation eller business management/administration. Din kommunikativa förmåga kommer vara avgörande och det är ett krav att vara flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du erbjuds

Här kommer du verkligen kunna göra skillnad och vara med och sätta din prägel på HR-agendan tillsammans med ett engagerat HR-team. Philip Morris International är på en förändringsresa med en vision om en rökfri framtid och är ett bolag med medarbetarna i fokus, vilket gör jobbet extra roligt. PMI sitter i moderna lokaler centralt i Stockholm och erbjuder också en flexibel hybridmodell för hemarbete.

Detta är en tidsbegränsad anställning hos PMI med start efter alternativt innan sommaren och ett år framåt. I denna rekrytering samarbetar PMI med Jurek och vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt 073 745 43 11. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta denna tjänst så snart som möjligt, vänta inte med att visa ditt intresse!

At PMI, we´ve chosen to do something incredible. We´re totally transforming our business and building our future on one clear purpose - to deliver a smoke-free future. Swedish Match is an affiliate of PMI and have been a leader in the industry for more than 200 years, and together we are working to deliver a smoke-free Nordic by 2035.

Nyfiken på att läsa mer om Philip Morris International?
Kika här! https://www.pmi.com/who-we-are/who-we-are-overview
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!