Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Evelina Thimper
Telefon
Ansök nu
Är du en person som är serviceinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad som har arbetslivserfarenhet av kundtjänst och vill fortsätta utvecklas inom kundserviceroller? Vi söker dig som vill arbeta som Kundtjänstmedarbetare och bredda din kompetens i rollen som konsult hos våra kunder.

Idag består vår kundkrets i första hand av små och medelstora företag och organisationer, nationella och internationella, med höga krav på både medarbetare och leverantörer. Engagemang är ett nyckelord för oss. Vi älskar vårt jobb och vi vill arbeta med människor som känner likadant.

Rollen som kundtjänstmedarbetare hos våra kunder varierar både i längd, omfattning och ansvarsområden, men vanligt förekommande arbetsuppgifter är följande;
  • Kundsupport
  • Ärendehantering via telefon, mejl och chatt
  • Följa upp kundärenden
  • Hantera inkommande samtal från kund
  • Orderläggning
  • Avtal
  • Bidra till att förbättra kundupplevelsen
Vem är du?

För att trivas i rollen som Kundtjänstmedarbetare är du en kommunikativ person som ständigt vill förbättra servicen. Du är driven och motiverad till att lösa problem och har lätt för att skapa starka band såväl internt som mot kunder. Vi ser att du är en självgående person som lätt sätter dig in i nya situationer och organisationer.

Om du är en serviceinriktad, strukturerad och vill bidra till att förbättra kundupplevelsen på arbetsplatser, tveka inte på att ansöka till oss idag!

Vad erbjuder vi?

Vi på Jurek Business Support erbjuder dig som konsult spännande utmaningar där du får möjlighet att utvecklas inom kundsupport, administration och orderhantering. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter. Självklart kommer du också ha en dedikerad kontaktperson hos oss på Jurek, som finns där som bollplank och stöd. Du kan själv välja om du vill samarbeta med oss som underkonsult eller föredrar en anställning hos oss - där vi förstås erbjuder kollektivavtal.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och hur det är att jobba via oss kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller Hedda Grenlöv på hedda.grenlov@jurek.se

När du registrerar dina uppgifter nedan hamnar du i vårt nätverk av konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida konsultuppdrag.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.