Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Financial Controller till spännande bolag inom spelutveckling

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Sara Winberg
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vår kund är ett spännande bolag som jobbar inom spelutveckling och nu söker vi en Financial Controller till ett föräldravikariat med start i mitten av september. I din roll kommer du att ansvara för balansavstämningarna, valutaväxling, momshantering och AGI-deklarationer samt transfer pricing dokumentering. Vidare ansvarar du för moms- och AGI-deklarationer, cash pool-bokningar samt hanterar faktureringen mot Storbritannien. Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Moms- och AGI-deklarationer
  • Balansavstämningar
  • Valutavärdering
  • Transfer pricing
  • Cash pool bokningar
  • Koncerneliminieringar
Vem är du?

Du har en utbildning inom ekonomi och har några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiskt arbete. Du har med fördel erfarenhet av att ha jobbat i en koncern och hanterat koncernrapportering och mellanhavanden. Vidare har du god systemvana och är inte rädd för att lära dig nytt då organisationen står inför ett systembyte inom kort. Som person är du organiserad och strukturerad, du är positiv och trivs med att jobba som en del av ett team där man stöttar varandra. Du har en god förmåga att anpassa dig och agera i en dynamisk och föränderlig miljö och du kommunicerar väl på både svenska och engelska.

Vad vi erbjuder?

Detta är ett konsultuppdrag med start i mitten av september och förväntas löpa i åtminstone ett år. Du kommer att bli en del av ett dynamiskt och välkomnande team i en spännande organisation. Du kommer att bli anställd som konsult hos oss på Jurek, alternativt gå som egen konsult, och jobba hos vår kund i fina lokaler nära Medborgarplatsen. Arbetet är förlagt på heltid med viss möjlighet till distansarbete.

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 september 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.