Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Lokalstrateg sökes för konsultuppdrag på Södertälje kommun!

Publiceringsdatum
08 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Emelie Kumlin
Telefon
Ansök nu
Om uppdraget

Vi söker en lokalstrateg till Södertälje kommun där du kommer att arbeta med att utveckla och optimera användningen av kommunens fastigheter och lokaler. Du blir en del av ekonomiavdelningen där du kommer att ha en inriktning på investeringar och lokaler. Du kommer att arbeta i ett kompetent team och rapporterar direkt till ekonomichefen.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du arbetar tvärfunktionellt. Det innefattar att träffa politiker, chefer och medarbetare inom kommunkoncernen. Ditt uppdrag som lokalstrateg på investerings- och lokalförsörjningsenheten innebär att du kommer vara sammanhållande och samordnande av gruppen med lokalstrateger i vår matrisorganisation, samt att du förankrar planer och strategiska utredningar med berörda verksamheter.

Det är viktigt i rollen som strateg att du kan kommunicera, lyssna och skapa samförstånd för att få fram långsiktiga strategier, inom området investeringar och lokaler. Rollen innebär att du samordnar, styr och följer upp deras olika verksamheter utifrån deras uppdrag. Kunden är nu ett par år in i implementeringen av den nya lokalförsörjningsprocessen, så utvärdering och ständiga förbättringar av den är en del av vardagen.

Att analysera och dokumentera lokalbehov på kort och lång sikt är en del av dina arbetsuppgifter. Då lokalprocessen är relativt ny så kommer också en stor del bestå utav att utveckla och effektivisera lokalförsörjningsarbetet samt ta fram förslag till lokalförsörjningsplaner.

Vem är du?

Vi söker dig som uppfyller nedan kompetenskrav;
  • Relevant akademisk utbildning utbildning och några års erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen som till exempel lokalstrateg, fastighetsutvecklare, fastighetsekonom eller samhällsbyggnadsstrateg, från offentlig förvaltning.
  • Förmåga att sätta dig in i komplexa frågor och förstå hur dessa påverkar eller kan påverka enheten, andra verksamheter och Södertäljes kommuninvånare.
  • Erfarenhet av att arbeta med strategier, verksamhetsutveckling eller liknande uppgifter.
  • Kunskaper i att uttrycka dig väl i skrift då skriva texter samt tjänsteskrivelser då det är en del av vardagen.
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av att arbeta med investerings- och projektekonomi.
  • Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.
  • Övrigt meriterande är fastighetjuridiska kunskaper samt erfarenhet av hållbarhetsarbete.
För att lyckas med uppdraget behöver du vara öppen, kreativ och trivas med att självständigt driva och utveckla ditt eget arbete. Du bör också ha förmåga att växla mellan att arbeta självständigt och att vara en del av gruppen. Du använder din analytiska förmåga att utifrån uppsatta mål för att se vilken förändring och utveckling som behöver göras. Rollen förutsätter att du är flexibel, lösningsorienterad och kan skapa förtroendefulla relationer genom att ha en tydlig dialog med olika intressenter.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på heltid hos vår kund Södertälje kommun. Uppdraget kommer påbörjas omgående efter överenskommelse och kommer pågå till och med årsskiftet. Omfattningen är heltid, 40h per vecka.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Emelie Kumlin emelie.kumlin@jurek.se eller Therese Sundin Therese.sundin@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.