Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Är du vår nya Ekonomiassistent?

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Matilda Thelin
Telefon
Ansök nu
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta på vårt kontor i Skarpnäck, där du välkomnas av trevliga kollegor och en jordnära atmosfär. Du blir en del av ett engagerat ekonomiteam, som idag består av tre personer, där vi arbetar tätt tillsammans. Du rapporterar direkt till vår Ekonomichef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara
  • Fakturering
  • Avtalshantering
  • Löpande bokföring
  • Kundinbetalningar
  • Revidering av utrymningsplaner
  • Annan övrig administration
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll, främst med fokus på fakturering. Som person är du ansvarstagande, noggrann och drivs av att lyckas med andra. Rollen som ekonomiassistent innebär mycket kontakt med kunder och kollegor över hela landet, vilket kräver både flexibilitet och kommunikationsförmåga. Vidare har du har en prestigelös inställning till det arbete du tar dig an. Du är inte rädd för att fråga om det är något du inte förstår och du uppskattar en tydlig kommunikation mellan dina kollegor. Har du tidigare arbetat i Visma Business ser vi det som meriterande.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Recruitment and Consulting AB och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Hald & Tesch Brand ab etablerades 1875 och vi är ett familjeägt företag vars verksamhet är till för att hjälpa alla att skydda sig mot brand på bästa sätt. Hald och Tesch Brand ab är idag ensamma i Sverige om att kunna garantera samma höga kvalité på Systematiskt Brandskyddsarbete inklusive personalutbildningar i hela landet med egen fast anställd personal. Vi är idag 45 anställda över hela landet. Huvudkontor finns i Skarpnäck (Stockholm) tillsammans med lager.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!