Hoppa till innehåll
Skanska logotyp

Ekonomiassistent till Skanska i Stockholm

Ansök nu
Drivna och ansvarstagande ekonomiassistenter till kundreskontra-teamet och betalningsteamet sökes till Skanska i Stockholm.

Vill du jobba som ekonomiassistent och vill få chansen att arbeta på ett stort företag inom byggbranschen? Är du en drivande och självständig person som tycker om kontakt med kunder och kollegor? Då är det här är ett perfekt jobb för dig.

Vi söker nu två stycken ekonomiassistenter till Skanska i Stockholm. En kommer tillhöra kundreskontra-teamet och kommer arbeta med fakturering och påminnelse/inkasso. Den andra kommer tillhöra betalningsteamet och kommer arbeta med in- och utbetalningar. Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Allt vi bygger, bygger vi förkommande generationer. Vi vet att våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg, att du trivs på jobbet och har kul med dina kollegor.

Här får du möjlighet att jobba i en stor organisation och säkerställa en korrekt legal och intern hantering när det gäller kundreskontra. Du blir en del av ett härligt och familjärt team som ständigt jobbar med att förbättra arbetssätt och processer. Det finns även goda möjligheter att ta initiativ till förbättringar och effektiviseringar av processer och dagliga arbetsmoment.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att:
  • Arbeta med inkasso- och kredithantering
  • Följa upp kundfordringar
  • Fakturering
  • Hantera enklare bokföring
  • Administrera utbetalningar och transaktioner
  • Arbeta löpande med att utveckla arbetssätt
Värt att veta

Tjänsten förväntas starta i augusti och pågå ett år med möjlighet till förlängning. Du blir tilldelad en fadder under din introduktion.

Vi söker två ekonomiassistenter, en där fokus kommer vara kundreskontra och fakturering samt en där fokus kommer vara bankbetalningar.

Skanska tillämpar en flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan. De sitter i fina lokaler i Stadshagen med goda kommunikationsförbindelser. Jobbet är på heltid och du kommer att vara konsult på TNG.

Hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen; schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behöver ha erfarenhet av att tidigare ha arbetat som ekonomiassistent, gärna inom kundreskontra, och det är meriterande om du har erfarenhet av fakturering, påminnelse och inkasso. Du är kommunikativ och är trygg i att uttrycka dig flytande på svenska både i tal som skrift. Du vågar fatta egna beslut och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Att bidra till teamet och dess framgång ser du som en självklarhet. Vidare är det viktigt att du är positiv och driven. Du är proaktiv och initiativtagande till din natur och tar gärna de möjligheter som ges till vidareutveckling.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos Skanska. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Skanska logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/