Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Account Manager inom IT

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Säljare inom Dokumenthantering och & IT !

Vi söker en driven och målinriktad Account Manager som kommer att bearbeta diverse kunder i Stockholm. Kunden specialiserar sig inom produkter och tjänster i området dokumenthantering och IT. Som Account Manager hos kunden kommer du att bearbeta medelstora och stora företag i Stockholm.

Du är van att boka möten och du vet att det krävs hög telefon- och mötesaktivitet för att uppnå dina mål. I ditt arbete kommer du både arbeta med nykundsbearbetning av potentiella kunder och att utveckla affären med dina befintliga kunder. Du är van att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra för att planera arbetet mot uppsatta mål.

Vi söker Dig med minst 2 års säljerfarenhet som har vana av att arbeta med nykundsbearbetning samt en förmåga att förvalta större kunder. Försäljning av IT relaterade tjänster och produkter är inget krav men meriterande. Du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att göra affärer och att utvecklas i din karriär.

Som person är Du
  • Lojal, noggrann, organiserad och resultatfokuserad.
  • Du är utåtriktad och socialt aktiv, har lätt för att skapa och underhålla relationer såväl med dina kunder såsom med dina kollegor.
  • Du har lätt för muntlig framställning och kan formulera dig skriftligt på ett professionellt sätt. B-körkort erfordras.
Vår kund erbjuder en dynamisk arbetsplats med en kultur där alla accepteras och inkluderas. Vi uppmanar till dialog och förändringar. Här kommer du få vara med och påverka, förändra och förbättra kundupplevelser.

Hos kunden kommer du få ett av marknadens bredaste produktsortiment att arbeta med samt en gedigen utbildning.

Intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan! Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amir på amir@kraftsam.se
Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren