Hoppa till innehåll
J BIL logotyp

Redovisningsansvarig till J BIL

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en erfaren Redovisningsekonom som vill ha en nyckelposition hos J Bil. Här ges du möjlighet att bidra till en växande och dynamisk organisation där du får påverka och forma framtidens ekonomiska strategier. Vill du som person lära dig mer, inte vara rädd för att lära dig nya saker och är proaktiv tror vi att du passar bra in hos oss.

Välkommen till J Bil

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Om tjänstenDu kommer att få ett spännande jobb över hela vårt företag, där du kommer vara central för dina kollegor med allt som har med Ekonomi att göra. Du kommer även då och då att samarbeta med kollegor inom K.W. Bruun koncernen. Du kommer att vara en del av utvecklingen och ser detta som spännande uppgift.Du kommer att ha din primära arbetsplats på vårt huvudkontor i Stockholm Vällingby, härifrån kommer du att hjälpa våra medarbetare.

Är du vår nya kollega?Vill du vara med på vår resa ser vi att du är en sann lagspelare och har ett positivt och lösningsorienterat förhållningssätt till ditt arbete och dina kollegor. Dessutom är det naturligt för dig att föra en dialog med övriga i verksamheten och du utför arbetet snabbt och med hög kvalitet.

Vi söker dig som har
  • En avslutad kandidatexamen inom ekonomi, inriktat mot redovisning eller motsvarande
  • Minst 2 års erfarenhet av roll som redovisningsekonom eller ekonomiansvarig
  • Arbetat självständigt med månadsbokslut och löpande rapportering till myndigheter och revisionsorgan
  • Goda kunskaper inom Excel
  • Arbetat med ett övergripande perspektiv på ett bolags ekonomiska verksamhet
Det är meriterande om du har
  • Arbetat i affärssystemen Kobra och/eller Palette
  • Tidigare erfarenhet inom bilbranschen
  • Haft en betydande roll vid ett bolags årsredovisning, och samarbetat med större revisionsbyråer
  • Arbetat med ekonomisk verksamhet i medelstora till större bolag, eller dotterbolag i en koncern
Om företaget

Det är verkligen viktigt för oss att du får en bra start.

Vi lägger vikt vid en bra onboarding process med utbildning, sparring, kunskapsdelning och stöd från erfarna kollegor.

Vår affärsmodell bygger på att vi följer marknaden och anpassar vårt arbete och strategier utefter. Detta innebär att vi arbetar mycket flexibelt, snabbt och agilt vilket är egenskaper vi söker hos de som arbetar hos oss. Du blir en del av ett mycket dynamiskt och framgångsrikt företag, som präglas av en stark och ambitiös kultur, där det är högt tempo och kort avstånd från tanke till handling.Intresserad?Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta CFO Ivar Kvamme på telefon +46 72-070 19 01 eller mejla ivar.kvamme@jbil.se. Vi ber dig skicka din ansökan och CV så snart som möjligt via länken.Vi går igenom urvalet löpande och ser fram emot din ansökan!Tillträdde omgående.Vi ser fram emot att höra från dig!
J BIL logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S