Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Redovisningsekonom till konsultuppdrag, Södertälje

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du konsult och vill få en spännande möjlighet att arbeta som Redovisningsekonom på ett stort energibolag i Södertälje?

Är du van vid att självständigt hantera bokslut och avstämningar och letar efter ditt nästa uppdrag som redovisningsekonom? Nu söker vi en erfaren redovisningsekonom för ett konsultuppdrag till vår kund i Södertälje. Du kommer vara en viktig medarbetare i vår kunds team och ha möjligheten att arbeta med spännande projekt i en stöttande miljö.

Detta är ett konsultuppdrag med start 2024-08-12 som pågår t.o.m. 2024-11-30.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som redovisningsekonom på detta bolag och avdelning kommer du att vara en central del av teamet och ha möjlighet att påverka och bidra till vår framgång. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, möjlighet att arbeta med stora bolag och chansen att utvecklas både professionellt och personligt.

Dina arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att:
  • självständigt hantera månadsbokslutsarbete och avstämningar.
  • stötta ansvarig ekonom i ett projekt gällande fission.
  • hjälpa till med löpande redovisningsarbete och grov analys.
  • kunna hugga tag där det behövs.
Värt att veta

Du kommer att vara en del av ett dedikerat team med två ekonomer, fyra ekonomiassistenter och en ekonomiansvarig. Vi erbjuder en väldigt stöttande och hjälpsam arbetsmiljö. Alla i teamet är på plats minst tre dagar i veckan och som konsult förväntas du vara på plats största delen av din din arbetstid.

Startdatum är 2024-08-12 och uppdraget beräknas pågå t.o.m. 2024-11-30, med en arbetsvecka på 39 timmar/vecka.

Våra förväntningar

Vi söker en noggrann, driven och kommunikativ redovisningsekonom och konsult som är van vid att självständigt hantera bokslut och avstämningar. Du har mycket god systemvana samt vana från större bolag. Det är meriterande om du har erfarenhet av Unit4 ERP. Du bör vara serviceinriktad, lösningsfokuserad och ha förmågan att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Att vara en bra lagspelare är viktigt då du kommer samarbeta med olika delar av organisationen.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/