Hoppa till innehåll
Lindströms Bil AB logotyp

Servicerådgivare hos Toyotas återförsäljare, på Lindströms Bil i Alingsås

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi utökar nu verksamheten och söker just dig som vill bli en del i vårt professionella serviceteam och ta dig an rollen som Servicerådgivare vid vår serviceanläggning i Alingsås.

Om jobbet

Som servicerådgivare på Lindströms Bil har du daglig kontakt med våra gäster och välkomnar gästen med ett vänligt leende och vägleder i frågor som rör bilanvändandet, samt bokar tider för service och verkstadsjobb, du hanterar telefon/mail/chatt, reservdelar, kampanjer och din uppgift är att alltid se till att gästen blir fullständigt nöjd med sitt besök hos oss.

Rollen innebär ett arbete där du är vårt ansikte utåt mot gästen. Du ingår i ett tajt team på 11 personer, med tekniker, servicerådgivare och servicechef på plats. Vi arbetar tillsammans för att överträffa våra gästers förväntningar på kvalitet och kundservice samt skapa långsiktiga relationer. Vi ser att du med fördel har hög service känsla före den tekniska kunskapen.

Vi erbjuder:
  • Förmånen att arbeta med ett av marknadens ledande bilmärken Toyota
  • Ett utvecklande arbete i ett spännande och expansivt företag
  • En tillvaro som är mer än bara en arbetsplats med en stark kultur som genomsyras av våra värdegrunder: Toyota Way och KAIZEN
Om dig

Vi söker dig som får energi av att leverera kundservice med kvalitet i världsklass och du är alltid beredd att göra det lilla extra för att ge gästen ett minnesvärt omhändertagande och göra Lindströms Bil till det självklara valet.

Du har inga problem med att strukturera ditt arbete och omprioritera om situationen skulle kräva det, samt har lätt för att följa satta processer och rutiner. Du har ett stort engagemang för ditt arbete, våra gäster och en vilja att utveckla dig själv och din arbetsplats genom ständiga förbättringar.

Du drivs av att uppnå målsättningar på ett konsekvent och effektivt sätt, öppen och ärlig kommunikation är självklart för dig.

Som person är du prestigelös, öppen och omhändertagande i ditt bemötande samt har lätt för att skapa och bibehålla långsiktiga kontakter, både med kunder och dina medarbetare. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samt gillar att hålla ordning och reda.

Övriga kvalifikationer:
  • B-körkort för manuellt växlad bil
  • Gärna tidigare yrkeserfarenhet från kundservicearbete med kundkontakt
  • Utåtriktad personlighet med hög social kompetens
  • Datorvana och administrativ kompetens,
  • Har du kunskaper i fordonsdatasystemet Kobra och/eller CABAS är detta mycket meriterande men inget krav.
  • Obehindrat kunna uttrycka sig på svenska i tal och skrift
Vill du veta mer än tjänsten är du välkommen att kontakta Servicemarknadschef Mikael Larsson

Vi önskar din ansökan senast den 31 maj!

Vi erbjuder dig
  • En familjär arbetsplats med tydlig företagskultur - Lindströms Bil är ett familjeföretag och vi värnar om att behålla den familjära känslan.
  • Trygghet - Bilbranschen befinner sig i ständig förändring och med Toyota och Lexus som varumärken ger det oss en stark position och trygg framtid.
  • Utveckling - Genom Toyota & Lexus genomför vi löpande kompetenshöjande utbildningar som utvecklar oss både personligt och professionellt.
  • Friskvårdsbidrag - Att du ska må bra är en självklarhet för oss, därför erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag.
  • Din egna förmånsportal - Som anställd hos oss får du tillgång till ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner och därigenom skapar du ditt alldeles egna förmånspaket utifrån vad som är viktigt för just dig.
  • Försäkringar och pension - Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.
  • Ett förmånligt bilägande - Som anställd erbjuder vi dig förmåner som innebär ett enkelt och prisvärt bilägande.
Lindströms Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren