Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomiassistent inför kommande uppdrag!

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av ekonomi och är på jakt efter ett nytt steg in i karriären? Är du flytande i svenska och engelska? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu Ekonomiassistent för ett kommande uppdrag åt vår kunds räkning. Som ekonomiassistent kommer du att spela en central roll i företagets ekonomiska verksamhet. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar bokföring, fakturahantering, löneadministration, bankavstämningar, momsredovisning och rapportering. Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa att alla transaktioner är korrekt bokförda, hantera fakturor och löner på ett effektivt sätt samt förbereda ekonomiska rapporter och analyser för ledningen.

Detta är ett direktrekrytering där vi på StudentConsulting sköter processen och därefter blir direktanställd av kunden. Tjänsten är på heltid där kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en avklarad gymnasialutbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare inom exempelvis ekonomi eller administration. Du är flytande i svenska samt engelska. Vi ser gärna att du har god datavana och goda kunskaper i Excel och Officepaketet.

Som person ser vi att du är noggrann, effektiv, driven och en god relationsskapare. För att lyckas i denna tjänst krävs att du går i mål med dina uppgifter, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. En förutsättning är också att du är stresstålig och har en administrativ ådra.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com