Hoppa till innehåll
Invici AB logotyp

Invici AB i Stockholm söker Rekryteringskonsulter

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bli en del av Invicis framgångsrika team i Stockholm - sök tjänsten som Rekyteringskonsult redan idag!

Vi på Invici AB är mitt uppe i en spännande förändringsresa och söker nu två engagerade Rekryteringskonsulter som vill vara med och forma framtiden. Vi satsar på AI och digitalisering som våra främsta verktyg och behöver dig som brinner för dessa områden. Är du den som ständigt funderar på hur du kan effektivisera rekryteringsprocesser med hjälp av AI, men känner dig begränsad i din nuvarande organisation? Kom till oss på Invici istället! Här får din kreativitet och nyfikenhet utrymme att växa.

Ditt anställningserbjudande

På Invici strävar vi efter att vara branschens mest betrodda partner. Som en väletablerad aktör med lång erfarenhet och en stor kundkrets av välkända företag, är vi specialiserade på rekrytering och interimslösningar inom ekonomi. Vi fokuserar på roller som CFO, ekonomichef samt olika funktioner inom controlling och redovisning.

Hos oss blir du en del av ett erfaret och framgångsrikt team på sju personer som ser fram emot att välkomna nya kollegor. Med vår gedigna kunskap får du fantastiska möjligheter att växa och utvecklas både i din roll och tillsammans med företaget.

Dina arbetsuppgifter

Som Rekryteringskonsult är du en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder genom att hitta rätt kompetens för just dem.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Driva dina egna rekryteringsprocesser inom rekrytering av kvalificerade ekonomer med fokus på tillsättning av chefer och nyckelfunktioner inom ekonomi.
  • Kontinuerligt bidra i vår strävan att ligga i framkant och skapa nya lösningar.
  • Självständigt och tillsammans med kollegor utveckla nya kundsamarbeten.
  • Nyttja och utöka ditt nätverk för att vara framgångsrik i dina tillsättningar.
  • Använda digitala kanaler för att öka din och Invicis visibilitet och hitta nya kontakter.
Värt att veta

Sedan tidig vår sitter vi i nya, fräscha lokaler mitt i city. Här sitter vi i öppet landskap tillsammans med några medarbetare från koncernens systerbolag och våra ägare. Vårt härliga kontor är som gjort för konsultträffar och andra trevligheter vilket vi anordnar med jämna mellanrum. På vårt lilla kontor bidrar vi alla till att skapa en gemytlig tillvaro som innebär att ibland handla gosaker eller plocka ur diskmaskinen. Då vi trivs tillsammans ser vi gärna att du som oss utgår från kontoret merparten av veckans dagar.

Våra förväntningar

För att vara den självständiga Rekryteringskonsulten som vi söker tror vi att du har några års erfarenhet av rekrytering av ekonomer samt en eftergymnasial examen inom relevant område. Du har ett affärs- och resultatinriktad förhållningssätt och klarar av att driva dina egna processer från början till slut. Vidare är du en skicklig relationsbyggare med gott professionellt rykte och ett välutvecklat eget nätverk.

Som person är du nyfiken, driven, strukturerad, lyhörd och lösningsorienterad. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Du är van att arbeta självständigt mot individuellt uppsatta mål men är samtidigt en teamspelare som gillar effekten av ett gott samarbete.

För tjänsten är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Invici AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/