Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Juriststudenter till Jurek

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Evelina Thimper
Telefon
Ansök nu
Din roll

Som Rekryterings- och konsultchefsassistent hos Jurek får du inte bara en god inblick i branschen, utan du får också chansen att växa och utvecklas tillsammans med oss. Du kommer framförallt arbeta tillsammans med vårt specialistteam Law, men roll sträcker sig även över våra andra specialistområden - Finance, HR, Business Support och Marketing & Communication,

I rollen kommer du stödja dina kollegor i olika delar av rekryteringsprocessen och samtidigt arbeta proaktivt och relationsinriktat för att utöka Jureks nätverk av kandidater och konsulter. Din vardag kommer också inkludera personaladministration, uppdatera information i vårt rekryteringssystem ZeroLime, samt delta på studentmässor och arbetsmarknadsdagar.

Vi tror på din potential och ser fram emot att du växer tillsammans med oss. På sikt har du möjlighet att driva dina egna rekryteringsprocesser och ta ett större ansvar genom att vikariera som konsultchef eller rekryteringskonsult.


Vem är du?


Vi letar efter dig som studerar och har minst ett år kvar av dina studier inom juridik. Oavsett om du har erfarenhet av området sedan tidigare så är det din inställning och ditt driv som är viktigast för oss. Vi söker en orädd lagspelare som är nyfiken, ansvarstagande och har en positiv "can-do" attityd.

Vi ser att du har möjlighet att arbeta 10-16 timmar per vecka utöver dina studier och heltid under sommarmånaderna.

Vad vi erbjuder

Sedan starten 2006 har Jurek varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Nu fortsätter vi vår framgångsrika utveckling och gör en nysatsning av Jurek Academy där du som student får möjlighet att växa tillsammans med oss.

Hos Jurek får möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta och drivna kollegor i en utvecklande och expansiv miljö. Många av våra nuvarande och tidigare teammedlemmar har startat sin karriär i denna roll och har nått framgång både inom och utanför Jurek.

På grund av semestertider kommer återkoppling i denna rekryteringsprocess ske i slutet av augusti.


Gör ditt nästa karriärsteg med oss!Om Jurek


Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se. Vi kommer hantera urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan via www.jurek.se så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.