Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Testare av Elektronik och Hårdvara till Tekniskt företag!

Publiceringsdatum
27 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vår kund är ett spännande företag med fokus på säkerhet och hållbarhet. De söker nu en ny kollega som vill bli en del av deras avdelning för tester. Antingen är du en nyexaminerad högskoleingenjör, eller så har du redan arbetslivserfarenhet inom ett relevant område. Det viktiga är att du har ett genuint intresse för elektronik, teknik och tester av spännande produkter! Sök idag då urval sker löpande.

Om tjänsten
Friday söker för vår kunds räkning en testare inom elektronik och hårdvara till deras avdelning för test i Stockholm. Testverksamheten består av 230 medarbetare som är ingenjörer inom olika områden. Du kommer dagligen att arbeta med funktionstest av elektronik avsedd för exempelvis medicinsk testning, tester inom elektromagnetisk kompatibilitet och analoga tester. I rollen kommer du få testa det senaste inom tekniska områden där du använder dig av allt från oscilloskop och multimeter till att släppa prylar från höga höjder, sätta eld på utrustning och kontrollera att det du testar håller i olika miljöer. I stort så testar vår kund allt från Olympiska medaljer till flygbränsle till Air Force One.

Rollen kräver även att du har en administrativ ådra då den innefattar dokumentation och rapporter av testerna som utförs.

För att du ska trivas i rollen ser vi gärna att du gillar att arbeta i team och söker information självständigt samtidigt som du delar din kunskap och erfarenheter med andra. Du har en bakgrund inom teknik eller elektronik och är nyfiken på hur saker fungerar. Du är också en envis person som gillar ordning och besitter förmåga att tänka kreativt och är en duktig problemlösare.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleingenjörsutbildning inom ett relevant område, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har intresse för elektronik, driva egna projekt och testa produkter inom olika områden.
  • Det är meriterande om du har utbildning eller tidigare erfarenhet inom Elektromagnetisk kompabilitet, Radiofrekvenser eller ett liknande område.
Vi ser alltså att du exempelvis kan ha en bakgrund som elektriker, testare eller liknande praktiskt arbete. I denna process kommer stor vikt läggas vid ditt intresse för tjänsten och tekniken du kommer ha daglig kontakt med.

Om kundföretaget
I över 130 år har företag runt om i världen vänt sig till vår kund för att minimera risker, säkra kvalitet, förbättra hållbarheten och öka säkerheten i sina produkter, processer, system och leverantörskedjor.

Företaget gör mer än att prova, inspektera och certifiera produkter och processer: de hjälper våra kunder att sova gott om nätterna. Varje dag levererar deras kunniga medarbetare innovativa tjänster inom kvalitetssäkring, riskminimering, hållbarhet och globalt marknadstillträde till kunder runt om i världen.

De tar ett helhetsgrepp om deras kunders behov och stöttar dem genom hela värdekedjan: FoU, råvaruförsörjning, komponentleverantörer, tillverkning, logistik, distribution, försäljning och kundhantering.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Kista
  • Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 jan. 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Täby
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Täby
Transport & Logistik
Företagslogga