Hoppa till innehåll
Fresenius Medical Care logotyp

Fresenius Medical Care söker orderadministratör

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta med kundservice, administration och orderhantering hos Fresenius Medical Care i Sollentuna, Stockholm?

Vi söker nu en orderkoordinator / ordermottagare till Fresenius Medical Care:s supportavdelning på kontoret i Sollentuna. Här får du möjligheten att arbeta med orderhantering och kundservice av mer komplex karaktär och ge förstklassig service till företagets kunder och kliniker och tillsammans med resterande avdelningar är du med och indirekt räddar liv!

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Fresenius Medical Care är ett marknadsledande bolag inom sin nisch och ligger i framkant när det gäller innovativa lösningar för maskinutveckling inom dialys. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag vars maskiner är livsavgörande för sina patienter.

Du kommer till ett administrativt team på sex personer där ett par kollegor har samma arbetsuppgifter och kan stötta vid arbetstoppar och semestrar. Dina kollegor är rutinerade och företaget kommer ge dig en god upplärning tills du är självgående.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som orderadmnistratör kommer du dels jobba administrativt och dels med den personliga kontakten till både interna och externa kontakter. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:
  • Administrera inkommande beställningar via mejl, fax, telefon eller EDI
  • Ta emot inkommande samtal om beställningar direkt från patienter
  • Hantera returer
  • Se till att varor blir levererade i tid i samarbete med lagerpersonalen
  • Hantera akutleveranser och transportskador
  • Ta emot leveranser till kontoret
  • Vara behjälplig med fakturering
Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer du även att ansvara för att hjälpa till på kontoret genom att bland annat se till att kontoret alltid är bemannat och att det finns tillräckligt med material för att kunna sköta den dagliga verksamheten.

Värt att veta

Fresenius Medical Care vårdar mer än 345 000 patienter i deras globala nätverk och driver samtidigt 42 tillverkningsanläggningar på alla kontinenter för att tillhandahålla dialysprodukter såsom dialysmaskiner, dialysatorer och engångsartiklar.

Fresenius erbjuder en arbetsplats med lojala och engagerade kollegor som har nära till skratt och stor gemenskap. Du kommer att ingå i ett härligt team på sex personer och utgår från huvudkontoret i Sollentuna med flytt till nytt kontor i Kista sommaren 2024. Det är ok att flexa, men inom tiderna 08:00-16:00 har avdelningen telefontid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:
  • Relevant erfarenhet av kundservice eller administration
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser att du är serviceinriktad och gillar att ha flera saker igång samtidigt där du får vara med och planera och prioritera ditt arbete. Du är stresstålig och har inga problem att självständigt lösa problem. Som person är du nyfiken och inte rädd för att ta till dig nya rutiner. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP men inget krav.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Fresenius Medical Care logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/