Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Händiga mekaniker söker omgående till Västerhaninge!

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av service och reparationer? Är du en allsidig mekaniker som vill bidra med kunskap och nyfikenhet på arbetsplatsen? Då är det dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Vår kund Truck -& Hydraulservice AB arbetar med att serva, vårda och reparera entreprenadmaskiner, både inom industri och marint. De söker nu ett långsiktigt tillskott i sin verkstad i Västerhaninge. I rollen som mekaniker förekommer varierade typer av reparationer av hydraul- komponenter och -system samt service och reparation av fordon. Arbetet utförs både i verkstad och ute på fält.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förelagda mellan 07-16.15 måndag till torsdag samt 07-15 på fredagar. Vidare förväntas du kunna starta omgående eller enligt överenskommelse. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Truck-& Hydraulservice AB.

Detta söker vi:

För att passa i rollen ser vi att du är en öppen person som har lätt att kommunicera med kunder och medarbetare, kan ta eget ansvar, ha vilja att utvecklas och lära sig nya saker. Vi ser gärna att du är kreativ när det kommer till att lösa problem.

Vi söker dig som har:
*Minst 3 års erfarenhet av arbete med tyngre maskiner/entreprenadmaskiner
*B-körkort
*Grundläggande kunskaper i svenska och engelska
*Utbildning inom mekanik eller teknik är meriterande
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com