Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Arbetsledare till Echandia

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en bakgrund inom arbetsledning och trivs med att arbeta i en produktionsmiljö? Nu finns möjligheten att bli en del av ett innovativt bolag som bidrar till sjöfartsindustrins utveckling. Echandia söker via oss en Arbetsledare med ett stort tekniskt intresse som tillsammans med ett ambitiöst team arbetar med utvecklingen av smarta batterisystem till den maritima industrin. Sök tjänsten idag då vi tillämpar löpande urval!Om tjänsten

Den globala sjöfartsindustrin befinner sig mitt i en historiskt grön omställning där fossilbaserade drivmedel successivt ersätts med kraftfulla och avancerade batterisystem med betydligt lägre klimatpåverkan. Echandia är en av de aktörer som bidrar till att minska sjöfartsindustrins klimatpåverkan, med utveckling av avancerade batterisystem för tyngre maritimt bruk som kärnverksamhet. I den expansiva fas Echandia befinner sig i söker de nu nästa stjärna i form av en Arbetsledare, som ska bidra till produktionsverksamhetens framfart.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos Academic Work och arbetar som konsult hos Echandia, med ambitionen att bli överrekryterad. Tjänsten är således långsiktig.

Du erbjuds

 • Möjligheten att bli en del av ett bolag som arbetar med framtidens teknik där en mix av kunskap inom automation och batterikunskap är receptet för framgång.
 • Inom Echandia finns det goda möjligheter att vara med att utveckla och utforma verksamheten, samt även goda möjligheter till karriärsutveckling. Du får chansen att arbeta med ledande teknik och att bidra till de globala klimatmålen inom inte minst det maritima.
 • En dedikerad konsultchef från Academic Work.

Rollen som arbetsledare innebär att du ansvarar för att leverera kvalitet från tillverkningsorder till leverans av färdigt system. Du ansvarar för att leda ditt team och att säkerställa en säker och effektiv tillverkning. I din roll är arbetsledning och tekniskt stöd till produktionsteamet en viktig del. Man kommer vara delaktig i skapandet och samordningen av produktionsplaner, och redovisa produktionsstatus samt kommunicera eventuella problem eller hinder till Operations. Du fördelar och rapporterar arbetsorders med hjälp av systemet Monitor ERP. Arbetsuppgifter utöver detta specificeras nedan.Arbetsuppgifter
 • Ge motivation, stöd och vägledning till alla i ditt montörteam.
 • Sträva efter att minska kostnader och öka produktiviteten i produktion.
 • Bistå Operations med input gällande utveckling av produktion och framtida investeringar för produktionslinan.
 • Skapa scheman för anställda för att säkerställa optimala bemanningsnivåer.
 • Säkerställa att uttalade arbetsflöden och processer efterlevs.
 • Rapportera avvikelser och kasseringar av material till Operations och Lageransvarig.
 • Ha genomgångar med montörer inför ny produktion.
 • Genomföra kvalitetskontroller.


Kvalifikationer

Är en driven person som motiveras av utmaningar och ett varierande arbete. Du är ansvarstagande, pedagogisk och riskmedveten med naturliga ledaregenskaper och en bred teknisk förståelse. Du bör ha ett högt engagemang och trivas i en föränderlig miljö. Du ska vara bekväm med att hantera akuta frågor/problem men också att planera och organisera på längre sikt. Du arbetar bra både självständigt och i grupp och är inte rädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper inom produktion, logistik och/eller kvalitetsledning. Du har goda kunskaper i Monitor ERP eller liknande system. Du är bekväm att uttrycka dig på svenska så väl som på engelska.

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av liknande tillverkande industri
 • Varit en del av ett växande företag
 • Någon form av arbetslivserfarenhet inom sjöfarsindustrin
 • Kunskap om elektriska system
 • Utbildning inom el

Övrig information:

 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se