Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
30 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du vår nästa entreprenöriella stjärna inom rekrytering?

Vi erbjuder dig att få vara med att bygga bolag, vara en del av våra kunders utveckling och få mandat att kunna påverka!

Vi på ES är i dagsläget 6 personer och sitter i fantastiska lokaler, centralt på Rörstrandsgatan. Vi är experter inom rekrytering och coaching. Vi löser våra uppdrag genom kreativt searcharbete och vi pratar om rekrytering utifrån hantverksperspektivet. Vi utbildar inom rekrytering och håller oss ständigt ajour med "örat mot rälsen". Vi arbetar på lång sikt med våra kunder i både operativa och i strategiska uppdrag. I allt vi gör så pratar vi om " Värna om ditt värde" och vad menar vi med det? Läs längst ner i denna annons så kommer du en liten bit på väg till att lära känna oss.

Let´s go straight to the point:

Just nu söker vi dig med flera års erfarenhet från konsult och rekryteringsrollen.

Du vet exakt hur man lägger upp en rekrytering från början till slut. Du är utbildad inom kompetensbaserad rekrytering och är certifierad inom olika testverktyg. Du tycker om att sälja och vill gärna arbeta i en mindre verksamhet där du får utvecklas och få utrymme för ditt "entrepriörinella jag".

Vi ser det som en fördel att du har rekryterat inom många olika områden/ branscher och du vill gärna kliva in på ES och bidra med nya idéer. Du är envis och ger dig inte förrän du löst ditt problem och är målinriktad. Sist men inte minst tycker du om att ha roligt på vägen.

Du är en orädd person som är nyfiken på att testa nya idéer och drivs av att se dem verkställas. Du är självsäker i din kunskap och coachar kunderna till att våga tänka annorlunda om så krävs.

Du har erfarenhet av att arbeta inom både större och mindre företag, du är ambitiös med en hög lägsta nivå, ett skarpt affärssinne och det viktigaste av allt, du är prestigelös.

Många av våra kunder är säkerhetsklassade vilket gör att även du i samarbete med dem kan komma att behöva granskas.

Du är en fena på att uttrycka dig i både tal och skrift och engelskan sitter som en smäck!

Finns du på riktigt? Ja men ring då!

Kontakta:

Eleonor Sjunnevik (Grundare) : 073-501 78 10

Niclas Sjunnevik (VD) : 076-525 15 03

Vi tar intervjuer löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Gärna senast den 30/ 7-24

Vi på ES värnar om ditt värde:

"När vi har en grundad och ärlig självbild får vi nyckeln till viktiga beslut och målsättningar. Det kan gälla dig som arbetsgivare, egenföretagare, arbetstagare, kollega, partner eller vän. Så börja värdera dig själv och bli värdefull för andra.

Så vad menar vi med "Värna om ditt värde"? Jo, när din självbild är grundad blir du tydlig både gentemot dig själv och mot andra. Detta gäller såväl individer som företag. I dagens kunskapsintensiva värld är det lika viktig att välja vilken kunskap man ska ta till sig som vad man kan välja bort. Det kommer att bli mer och mer viktigt att inte vara fisken som följer strömmen utan i stället hitta din egen väg framåt. Som företag kommer du alltså blir mer effektiv när det gäller till exempel att hitta kompetent arbetskraft. Som individ kommer du bli effektivare i att hitta rätt sammanhang att utvecklas i.

Det kanske låter som en självklarhet, men om du tänker efter så påverkas vi mycket av yttre faktorer som kanske ofta leder till att vi vill saker eller kommunicerar saker som inte är grundade i oss själva".


ES Recruitment & Coaching AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är experter på search, hantverket rekrytering och konsulter.

Med mångårig erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering inom många olika brancher anser vi på ES att vår starkaste sida är just searchen.
Vi är experter på att förstå en kravprofil och se behoven för att hitta personen som är helt rätt för just er och bäst lämpad för rollen.
Våra huvudområden är HR, Ekonomi & Tech. Men älskar när vi blir utmanade med andra typer av roller.
Hittar inte ni rätt kandidater så gör vi det!

Läs mer om oss: www.escoaching.se