Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

Kommunikatör och koordinator till Indutrade

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Indutrade söker nu en dynamisk kommunikatör och koordinator för att stärka sitt team och stödja två affärsområdeschefer. Denna roll är avgörande för att fördjupa Indutrades expertis och förstärka deras engagemang för långvariga relationer och en människocentrerad företagskultur. Med visionen att varje individ gör skillnad, är det kanske du som kan bidra till deras framgång. Är du redo?

Rollen som kommunikatör och koordinator

Som kommunikatör och koordinator kommer du till en nyckelroll där du kommer att stödja två affärsområdesansvariga på Indutrade. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att hantera och optimera kommunikationskanaler såsom Indutrade-portalen och LinkedIn-konton, samt att skapa både interna och externa presentationer i PowerPoint. Du kommer också att spela en central roll i att organisera och koordinera VD-/segmentsmöten. Vidare ingår administrativa uppgifter för att säkerställa ett effektivt arbetsflöde med andra affärsområdesansvariga på kontoret.

Dina uppgifter kommer att vara varierande och anpassas efter behoven inom respektive affärsområde. Du kommer att fungera som en viktig support för affärsområdesansvariga, vilka arbetar med självständiga dotterbolag och förvaltar en sammanslagen omsättning på 4-6 miljarder kronor vardera.

Indutrade är känt för sin dynamik och entreprenöriella anda. Alla affärsområden växer genom nya förvärv, vilket innebär att rollen med säkerhet kommer att utvecklas med rätt person på plats.

Dina erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av att hantera kommunikationsflöden på svenska och engelska, samt minst fem års erfarenhet av koordinerings- och administrationsuppgifter. Erfarenhet från en liknande roll inom internationell verksamhet är ett starkt önskemål. Du bör ha god kännedom om officepaketet och erfarenhet av designprogram.

Dessutom är erfarenhet av att organisera och strukturera information och processer av stor betydelse för rollen.

Rollen kräver flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du har en utbildning inom media/kommunikation från universitet eller motsvarande.
  Som person är du
  • Positiv, lösningsorienterad och självgående
  • Nyfiken och angelägen att lära dig nytt
  • Förmåga att kommunicera och skapa relationer på alla nivåer
  • Proaktiv i ditt arbetssätt, kommer gärna med förslag till förbättringar och är inte rädd för att implementera dem
  • Den som gärna tar tag i saker eller hjälper till när det behövs
  • Du trivs med att lösa dina uppgifter självständigt men är inte rädd för att kontakta kollegor utanför det lokala kontoret för att få saker att hända
  • En duktig organisatör med känsla för struktur och prioriteringar
  Bra att veta

  Indutrade är ett välmående och starkt expanderande företag. Båda affärsområdena prognostiserar en stark tillväxt organiskt och genom uppköp vilket är bakgrunden till tillsättningen. Affärsområdet Life Science är nyligen skapat område med ambitionen att etablera Indutrade som en trovärdig ägare och affärspartner inom sitt segment.

  Rollen är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning. Den är baserad i Kista/Akalla inom promenadavstånd från tunnelbanestationen Akalla. Kontoret har ca 100 medarbetare från olika delar av Indutrade. Rollen utförs från kontoret och sällan hemifrån.

  Sök snarast då intervjuer kommer påbörjas omgående men kan även ske början av augusti. Sista dag att söka är 2:a augusti.

  Om Indutrade

  Vi växer kontinuerligt genom förvärv av välskötta och lönsamma bolag. Sedan starten 1978 har Indutrades affärsfilosofi varit "entreprenörskap och decentraliserat ledarskap". Detta är och har varit en av nycklarna till bolagets framgång. I dag verkar vi genom drygt 200 dotterbolag med cirka 9 100 anställda i mer än 30 länder och sex världsdelar. Indutrades starka företagskultur med människor i fokus genomsyrar allt deras arbete och vision: en entreprenörsvärld där människor gör skillnaden. Vi är en decentraliserad organisation med stark lokal förankring. Vi anser att de bästa besluten fattas lokalt och av dem som är närmast kunden. Indutrade är en långsiktig ägare och de bolag som förvärvas blir inte föremål för försäljning.

  För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.

  Hammer & Hanborg by Jurek är medlemmar i Diversity Charter Sweden som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs.
  Hammer & Hanborg Sverige logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  02 augusti 2024 (13 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

  Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

  Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

  Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

  Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

  Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.