Hoppa till innehåll
J BIL logotyp

Säljare till J BIL

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker säljare till våra anläggningar i Haninge, Vällingby, Täby och Väsby!

Som säljare hos oss på J BIL blir ditt främsta ansvar att bearbeta både nya och befintliga kundkontakter för försäljning av nya och begagnade bilar. Du jobbar med hela försäljningsprocessen - allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning.

Våra toppsäljare är mycket målinriktade och dedikerade till att ge kunderna en högre kvalitet på deras bilanvändning. Utöver det är våra mest framgångsrika säljare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet. Vi uppmuntrar alla att söka, oavsett kön, ålder, etnicitet, religion, sexualitet eller funktionshinder.

Om dig

Vi har intresse av att rekrytera individer som utan svårighet formar goda förbindelser och klarar av att producera resultat som sticker ut. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Samarbete ligger i ditt intresse, och du satsar på att stärka banden till våra kunder för att de ska känna sig uppskattade. Det är självklart för dig att erbjuda hög tillgänglighet för våra kunder. Idag skapas mer än hälften av alla affärer via telefon eller digitala kanaler och du är bekväm med dagens teknik och öppen för framtidens teknik och nya arbetssätt.

Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du planerar din tid för att säkerställa din affärsmässighet. Du har lätt för att skapa arbetsglädje, tar ansvar för framgångsrika resultat och du är engagerad genom din nyfikenhet och inställning till att utveckla dig själv.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. I den här rekryteringen söker vi efter en etablerad säljare och det är mycket meriterande om du har några års erfarenhet från bilförsäljning eller annan försäljning med mer komplex finansiering.

Vi söker någon som är motiverad i säljandets konst, vill förbättra sina färdigheter med vår hjälp och som värdesätter kundrelationer högt. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Du har god datorvana och mycket god kunskap i svenska i tal och skrift. B-körkort fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.

Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Andersson på telefon 0720716669 eller via sebastian.andersson@jbil.se.

Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
J BIL logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S