Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Utbildningskoordinator med start omgående

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en passion för utbildning och kompetensutveckling och är tillgänglig omgående? Har du erfarenhet och kunskap inom LMS-system och trivs i en roll med många kontaktytor? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 5 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns möjlighet till förlängning av uppdraget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Arbetsuppgifter

Som utbildningskoordinator har du huvudansvaret för att effektivt organisera och administrera olika utbildningsaktiviteter. Det inkluderar att planera, boka, genomföra och utvärdera utbildningar i LMS-systemet. Dessutom har du ansvaret för att skapa och förbättra utbildningsmaterial, både digitalt genom E-learning och traditionellt genom presentationer, manualer och andra relevanta dokument. Dessutom deltar du i ledarskapsprogram och andra utbildningsinitiativ, där du administrativt stödjer genom att hantera inbjudningar, bekräftelser, utvärderingar och liknande. Du ansvarar också för att rapportera lagstadgade utbildningar och leder introduktionen och den digitala onboarding-processen för nya medarbetare genom att upprätta och uppdatera introduktionsplaner samt säkerställa att de har tillgång till nödvändiga digitala onboarding-program.

Denna roll ger dig möjlighet att ta initiativ till nya projekt och idéer samt att ta på dig ansvar och utvecklas personligen. Du kommer att ha många kontaktytor och även stödja dina kollegor inom HR med administrativa uppgifter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av administrativt arbete
* Mycket god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
* Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
* Arbetslivserfarenhet inom utbildning och kunskap i LMS-system är starkt meriterande
* Meriterande med avslutad högskole-/universitetsutbildning inom relevant område

För att trivas och lyckas i denna roll är du en initiativtagare med en strukturerad och handlingskraftig inställning. Du är kapabel att självständigt driva ditt arbete framåt och vara redo att ta tag i uppgifter och projektförslag på ett proaktivt sätt. Vi söker någon som kan etablera och vårda positiva relationer med olika intressenter på ett professionellt vis. Vidare ser vi att du har en förmåga att sätta dig in i företagets verksamhet och att skapa skräddarsydda utbildnings- och utvecklingsinitiativ som är anpassade efter affärsbehov och förväntningar. Du drivs av att leverera högkvalitativa lösningar och tar genuint glädje av att se konkreta resultat av ditt arbete.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, med möjlighet till hybridarbete
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.