Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Senior Kredithandläggare

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du analytiskt lagd och har en passion för att bygga långsiktiga relationer? Då kan du vara precis den vi letar efter!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på 12 månader med möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du en anställning hos Bravura. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Det här är en tjänst där vi inte kan gå ut med företagsnamn initialt men du kommer få reda på mer om företaget i första samtalet med Bravura.

Arbetsuppgifter

Vi söker en erfaren och engagerad Senior Kredithandläggare inom företagsfinansiering som brinner för att erbjuda enastående service och har förmågan att fatta analytiska beslut. Som Senior Kredithandläggare kommer du att vara en nyckelspelare i vår kunds säljorganisation, med ansvar för att utföra kreditbedömningar av företagskunder på nationell nivå. Denna roll innebär en bred kontaktyta och kräver förmågan att skapa starka relationer.

* Självständigt genomföra kreditbedömningar av företagskunder.
* Samarbeta nära företagets säljorganisation.
* Aktivt delta i utmanande samtal och bygga långsiktiga relationer.
* Analysera och tolka företagsbokslut för att göra träffsäkra kreditbedömningar.
* Bidra till en positiv och stöttande arbetskultur i ett dynamiskt team.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Goda kunskaper i Svenska.
* God vana av administrativt arbete.
* Tidigare arbetat med finansieringslösningar.

För att trivas i rollen tror vi att du är lugn och analytisk. Har en förmåga att skapa goda relationer och trivas i en kommunikativ och analytisk roll. Du är prestigelös, självgående och professionell i ditt bemötande mot dina samarbetspartners. Vi tror att du tidigare arbetat med finansieringslösningar och det är meriterande ifall du arbetat med bilfinansiering.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Rissne, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.