Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Systemspecialist till Forena

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en engagerad systemspecialist som brinner för att driva utvecklingsprojekt och bidra med verklig skillnad? Här ges du chansen att inta en kravställande roll och förbättra processer och system hos Forena.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Brillante och du anställs direkt hos Forena.

Om företaget

Forena är det största fackförbundet inom försäkringsbranschen. Förbundet har drygt 13 500 medlemmar som jobbar inom försäkringsbolag, banker som ägs av försäkringsbolag och hos försäkringsförmedlare. Forena är ett fackförbund, där alla anställda på en arbetsplats kan vara medlemmar - oavsett yrke, utbildning och befattning. Läs gärna mer på: www.forena.se

Forena erbjuder en trevlig arbetsplats i moderna lokaler centralt belägna i Stockholms innerstad, 22 engagerade kollegor och en dynamisk arbetsmiljö där du har stor möjlighet att bidra och påverka verksamheten.

Arbetsuppgifter

Forena står inför en spännande utmaning med en upphandling av CRM-system. Som systemansvarig har du en nyckelroll i att kravställa, planera, följa upp och genomföra upphandlingen. Du kommer att hantera både förvaltning och underhåll av systemet, med fokus på att vägleda upphandlingen och arbeta med systemutveckling.

I rollen arbetar du kravställande mot leverantör för att etablera hållbara och långsiktiga processflöden. Din roll omfattar även skapande av utbildningsmaterial till användare, uppföljning med leverantörer samt erbjudande av systemsupport för interna användare.

Du är drivkraften bakom tekniska beslut och en pålitlig rådgivare i Forenas resa mot att förbättra sina system och processer. Med din erfarenhet bidrar du med nya perspektiv i alla faser: design, uppsättning, verifiering, testning, konfigurering, utbildning och driftsättning.

I dina arbetsuppgifter ingår:
* Optimering av interaktion med förtroendevalda och medlemmar i linje med förbundets strategi
* Innovativt arbete för att utveckla och implementera nya arbetssätt som förbättrar processer
* Implementering av CRM-lösningar som uppfyller förbundets mål och krav, inklusive systemkonfiguration för optimal användning och effektivisering av arbetsflöden
* Anpassningar och integrationer för att säkerställa ett sömlöst informationsflöde mellan CRM-system och andra system
* Utbildning och support till användare för att garantera korrekt användning av systemfunktioner i hela organisationen

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst fem års arbetslivserfarenhet från en beställarroll och övergripande ansvar för leverantörssamverkan
* Erfarenhet att initiera och genomföra projekt samt skapa och underhålla förvaltningen
* Gedigen förståelse för Microsoft Dynamics 365 eller andra CRM-plattformar
* Förståelse för API-integrationer och samarbete med utvecklare för att integrera tredjepartssystem med CRM
* Förståelse för skapande av användarvänliga lösningar samt grundläggande kunskaper inom UX och tillgänglighet
* Erfarenhet av automatisering och arbetsflödeskonfigurationer för att effektivisera processer
* Kunskap om dataskydd och GDPR i hanteringen av medlemsdata
* Erfarenhet från ideell verksamhet är meriterande

För att lyckas som systemspecialist krävs teknisk förståelse, förmågan att arbeta både självständigt och i team, samt skicklighet i att förmedla komplex information på ett enkelt sätt, vilket innebär att du behöver kunna kommunicera med kollegor som arbetar i CRM och förstå deras behov. Din nyfikenhet leder dig till att aktivt utforska nya lösningar, vilket gör dig till en värdefull tillgång i teamet. Du är strukturerad och organiserad, vilket säkerställer effektivitet och noggrannhet i ditt arbete. Till sist ser vi det som en självklarhet att du är serviceinriktad och vill jobba i ett serviceinriktat förbund med likasinnade kollegor!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse, tjänsten inleds med 6 mån provanställning
Plats: Centrala Stockholm. Möjlighet till distansarbete finns.
Lön: Enligt överenskommelse
Facklig representant: Linnéa Carlefred, linnea.carlefred@forena.se eller 08-791 17 73

Vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig, Elice, på elice.ohman@bravura.se.

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 september 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.