Hoppa till innehåll
Qlosr logotyp

Är du vår nästa nätverkstekniker? Bli en del av Qlosr!

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Qlosr växer och nu letar vi efter nya talanger inom nätverk som vill bli en del av deras spännande tillväxtresa! Här få du möjlighet att ingå i ett kompetent team, ta del av en bred och gedigen kundstock och framförallt arbeta med härliga kollegor!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Qlosr en Nätverkstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Qlosr.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Qlosrs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
Qlosr är ett personligt och nära företag med starka värderingar och en unik företagskultur. Att vara en del av Qlosr innebär att ingå i ett team där de stöttar varandra och samarbetar för att nå bästa resultat. Med frihet under ansvar som vägledning tar alla ansvar för sin egen insats och levererar enligt uppsatta mål. Genom att ha ett tydligt kundfokus skapar de möjligheter för tillväxt, samtidigt som medarbetarna utvecklas och har roligt tillsammans.

Arbetsuppgifter
Som nätverkstekniker kommer du att ansvara för drift och förvaltning av infrastruktur, system och applikationer som tillhör nätverkstjänsten och dess kunder, samt den centrala infrastrukturen och implementeringen av dessa tjänster och lösningar. Du kommer tillhöra Nätverksteamet som arbetar med förvaltning av 100-talet företagskunder, som du säkerligen känner igen!

Exempel på arbetsuppgifter är;
 • Förvalta utpekade system och infrastruktur enligt förvaltningsplanen för nätverkstjänsten
 • Uppdatera och underhålla driftdokumentation och rutiner kopplade till tjänsten
 • Implementera tjänster inom network services för både nya och befintliga kunder
 • Utveckla implementationsprocesser och automatiseringslösningar
 • Kapacitetsplanering och rapportering
Vi söker dig som:
 • Har arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker
 • Erfarenhet av nätverksinfrastruktur med starka kunskaper inom routing och switching
 • Grundläggande kunskaper inom ITIL
 • Förståelse för trådlösa nätverk, dess design och implementation
 • Erfarenhet av brandväggar och nätverkssäkerhet
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen! Vi tror därför att du är lugn och metodisk, du är även lyhörd och har lätt för att samarbeta med dina kollegor såväl som kund. Du trivs med direktkontakt med användare och har god kommunikationsförmåga. Du drivs även av ett högt tempo och har lätt för att skapa goda relationer både med användare och kollegor.

START: Omgående, enl. ök.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Södermalm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Qlosr logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vårt erbjudande är framtaget framför allt för att täcka de behov som finns hos små och medelstora företag, offentlig sektor och friskolekoncerner. Idag har vi 500 avtalskunder och över 80 000 slutanvändare som dagligen använder våra tjänster och plattformar.