Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till Hiab

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Hiab söker servicetekniker som vill fortsätta utvecklas på ett företag med goda arbetsförhållanden och välrenommerade produkter. Du erbjuds en varierande roll hos ett bolag som satsar på sina medarbetare och dess utveckling. Har du erfarenhet som servicetekniker eller av en liknande roll? Vill du bli en del av ett team med god sammanhållning och hög teknisk kompetens? Ansök redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Hiab har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Hiab en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Hiab är ett företag som specialiserar sig på utveckling, tillverkning och service av lasthanteringslösningar för transporter. Deras produkter omfattar bland annat lastbilskranar, lastväxlare och påhängstruckar. Dessa används främst för att lasta och lossa gods på lastbilar och andra typer av fordon. Hiab's lösningar används inom en rad olika branscher, inklusive bygg- och anläggningsindustrin, återvinning, distribution och lantbruk, för att nämna några.

Med sin långa historia och expertis är Hiab en ledande leverantör av smarta och hållbara lasthanteringslösningar. De är dedikerade till att leverera den bästa kundupplevelsen, varje dag, med de mest engagerade medarbetarna i branschen.

Som branschpionjär fortsätter Hiab att göra lasthanteringen smartare, säkrare och mer hållbar för att bygga en bättre morgondag. I en ständigt föränderlig bransch strävar Hiab efter att leverera uppdaterade och innovativa lösningar, där du kan få bli en del av denna resa.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker hos Hiab blir du en del av ett entreprenöriellt team om 6 tekniker som arbetar i verkstaden tillsammans. Ditt huvudsakliga arbete går ut på att utföra service eller reparationer på företagets produktsegment. Detta innebär teknisk avancerade lastbilskranar och lastväxlare, så som bakgavellyftar från Zepro eller påhängstruckar från Moffett. Du hanterar både planerade och akuta arbeten gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt och du tillhör ett mycket kompetent lag. I jobbet ingår det även en del montering av ny utrustning på fordon samt en del arbeten ute på fältet. Du arbetar i samarbete med dina kollegor, och arbetet präglas alltid av kundfokus, god service och kvalitet. Utöver kundkontakt har du ett etablerat samarbete med serviceavdelning, utvecklingsavdelning och säljorganisation, samt övriga interna funktioner.

Det finns goda möjligheter till personlig utveckling då Hiab fokuserar på ständig utbildning för att hänga med i det senaste inom branschen. Vid start erbjuds du en produkt- och systemutbildning samt introduktion från teamet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet i en liknande roll eller god mekvana. Starkt meriterande med kompetens inom hydraulik, svetsning eller fordonsel
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* God datorvana- och systemkunskap
* B-körkort, meriterande med C-körkort
* Meriterande med utbildning inom fordonsteknik, eller dylikt

För att trivas i rollen ser vi att du är en serviceinriktad person som drivs av att hjälpa dina kunder, och är alltid beredd att ställa upp när det behövs. Som person är du flexibel och van att arbeta självständigt såväl som i ett team där alla hjälps åt. Du trivs i samarbete med både kunder och kollegor, där du agerar på ett lösningsorienterat sätt. Du motiveras av felsökning och när ett problem dyker upp tänker du direkt på hur det kan lösas, även i frågor som inte direkt har ett givet svar. Vidare tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du ser konsekvenser av ditt arbete och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. I ditt arbete är du grundlig, uppmärksam på detaljer och tycker om att göra saker ordentligt med en tydlig struktur. Slutligen är du nyfiken och lockas av att fortsätta utvecklas och lära dig nytt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse, med fördel, så snart som möjligt.
Plats: Södertälje
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.