Hoppa till innehåll
Torvalla Bil AB logotyp

Fordonstekniker

Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Har du några års erfarenhet som Tekniker och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på Torvalla Bil och arbeta med KIA? Då ser vi fram emot att du ska bli en del av vårt team!

På Torvalla Bil genomsyrar den familjära känslan vår kultur tillsammans med vår värdegrund. Vi tror på att låta medarbetare växa tillsammans med oss och erbjuder därför utbildningar så att du kan fortsätta utvecklas i ditt yrke som Tekniker. På sikt ser vi att du kan utbildas till KIA Mastertekniker. Som Tekniker kommer du att arbeta med varierande typer av arbeten med fokus på felsökning och diagnostik.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. För att lyckas väl i rollen är du vetgirig och med viljan att utföra arbete av hög kvalitet lär du dig gärna nya instruktioner. Du är driven och en trivs med problemlösning. Vi tror att du som söker har ett intresse för bilar och teknik och söker ständigt ny kunskap för att fortsätta utvecklas i ditt yrke. Du arbetar självständigt men trivs med att ha ett nära samarbete med dina kollegor.

Grundläggande krav:
  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet som Tekniker (gärna 5 år eller mer)
  • Dokumenterad kunskap av Felsökning & Diagnostik
  • B-körkort (manuellt)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Utbildad inom bilglas
  • Mastertekniker inom något bilmärke
Om företaget

För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla Bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter. Vi säkerställer bra arbetsvillkor och du omfattas av kollektivavtal.

2018 startade vi upp en helt nya KIA-anläggning i Albyberg. Tillsammans med två andra KIA-anläggningar är Torvalla Bil Stockholm största återförsäljare av KIA. Anläggningen har en del med försäljning och en verkstadsdel där vi utför service samt felsökningar och hantering av dessa.

Vi är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia. Verksamheten bedrivs i en exklusiv Kia-anläggning som ligger strategiskt placerad längs med motorvägen/Nynäsvägen och i nya fordonsdistriktet Albyberg.

Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt!

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Elin Karlsson på, Elin.karlsson@autorekrytering.se.
Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi ser fram emot din ansökan!
Torvalla Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 maj 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren