Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Montör/Snickare Husfabriken Beijer Grisslehamn

Publiceringsdatum
02 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Beijer Grisslehamn söker nu en montör/snickare som tillsammans med filialen ska bidra till fortsatt framgång. Beijer Grisslehamn söker dig som besitter kunskaper inom området husbyggnation och har ett hjärta för god service! Brinner du för utveckling, problemlösning samt att ha kul på arbetet? Är du en lagspelare som kan hjälpa dina kollegor att leverera en bra produkt till våra kunder samt att se till att de blir precis som kunden önskar? Ingen dag är den andra lik.

Beijer erbjuder

Som montör/snickare får du en unik chans att arbeta i en miljö som välkomnar egna initiativ och ger dig möjlighet att utveckla verksamheten i ett nära samarbete med dina kollegor. I ryggen har du ett engagerat och rutinerat gäng som alla bidrar till helheten. En välrenommerad arbetsplats som är känd för sina möjligheter att lösa problem samt sin servicevilja. I Husfabriken bygger vi husblock helt utifrån kundens önskemål. Det kan vara attefallare, villor, maskinhallar eller liknande. Vi har ett eget produktionsteam som du kommer att arbeta nära med och som är lyhörda för era synpunkter. Utifrån ritningar kapar vi material, monterar samt levererar utifrån vad vi kommit överens med kunden om.

Dina huvudsakliga uppgifter

I rollen som montör/snickare har du tillsammans med dina kollegor ansvar för den dagliga driften av husfabriken. Tillsammans ansvarar ni för att arbetet planeras och prioriteras på borden tillsammans med produktionsteamet.

Övriga uppgifter;

  • Främja en god arbetsmiljö
  • Hantera & hämta material
  • Tillsammans med ditt övriga i husfabriken planera kapning och produktion
  • Vara behjälplig vid montage av block och bemanna sågen när behov finns
  • Agera föredömligt och hålla energin hög.
  • Följa de uppsatta regler och policys som finns inom företaget.

Vem söker vi?

Då rollen som montör /snickare innebär ett fysiskt arbete behöver du vara van vid det. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med tillsammans med övriga i gruppen. Som anställd på Beijer har du en ambition att utveckla och ständigt se nya lösningar inom området. Att du är kommunikativ och nyfiken är viktigt då det är mycket information som förs fram och åter. Kunskap inom byggnation och materialkunskap är meriterande.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

Vi skall alltid leverera en bra produkt som vi kan vara stolta över till både våra interna samt externa kunder.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.


Några ord från ansvarig chef:

Jag ser gärna sökanden som har en positiv attityd och som lättare ser lösningar än problem. För att jämna ut könsfördelningen och för att skapa en bra dynamik ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Har du inte kunskapen så kan en vilja att lära sig räcka lån

Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Lars Holmgren Beijer Byggmaterial,

lars.holmgren@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsterna är på heltid med placeringsort Grisslehamn

Varmt välkommen med din ansökan!

Beijer Byggmaterial AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.