Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Senior projektledare till OneCo

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker nu dig som vill arbeta på ett företag som tänker långsiktigt och ligger i framkant vad gäller ny teknik. Är du en erfaren projektledare med passion för att driva framgångsrika projekt inom ställverk? Då är detta rätt tjänst för dig. Här får du chansen att driva spännande projekt framåt i en företagskultur som värdesätter innovation, hållbarhet och flexibilitet.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Oneco.

Om företaget

OneCo är en ledande leverantör av servicetjänster inom teknisk infrastruktur. Deras ambition är att vara en god bidragsgivare i den utveckling och förändring som kommer till följd av det gröna skiftet och digitaliseringen. Det gäller användning av energi och produkter på ett klimatvänligt sätt, men även teknik för att förnya, förenkla och förbättra värdeskapande och innovation på ett hållbart sätt. OneCo bygger fibernät, WiFi- och mobilnät och arbetar i nära samarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling. OneCo har idag 3000 anställda internationellt och i Sverige cirka 500 medarbetare. De agerar ofta som länk mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. Kunderna är internationella bolag, lokala företag, kommuner, elnätsbolag, fiberföreningar, nätägare och konsumenter.

På OneCo blir du en del av ett härligt gäng som har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta på distans är självklart. På OneCo har de friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. De har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare har du en bred roll som projektledare inom Onecos teknikområde om- och nybyggnation av ställverk upp till 420 kV. I rollen ingår att projektera och att vara behjälplig med framtagande av anbud mot kund. Du ansvarar för att framgångsrikt driva projekt i mål med god ekonomi och nöjda kunder. Kundkontakter och resor är en naturlig del av arbetet och du rapporterar till affärsområdeschef på Kraftteknik.

I ditt arbete ingår bland annat:
* Samordna och leda projekt inom ställverk
* Projektera och kalkylera projekt
* Noga läsa in dig på avtal och se att de efterföljs
* Upprätta budget, tidplan och prognoser för projektet
* Beställa material och koordinera materielleveranser
* Kontakt med ledande montör och tekniker i fält
* Granska och kommentera ritningsunderlag
* Leverera projektdokumentation som exempelvis arbetsmiljöplaner
* Styra och leda tillgängliga projektresurser
* Delta i möten med kunder, underentreprenörer och leverantörer samt skapa goda relationer
* Delta i internt utvecklingsarbete
* Vara drivande i framtagandet av nya arbetsmetoder och arbetssätt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av en liknande roll som projektledare inom ställverk
* Goda kunskaper i engelska och svenska, i tal och skrift
* B-körkort

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, självgående och inte räds för att fatta beslut. Du kan hantera stressiga situationer och söker lösningar på frågor och problem som dyker upp. Som person är du ödmjuk, bra på att samarbeta och skapar produktiva relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är flexibel och har inga problem med att växla mellan större projekt och snabba oplanerade uppdrag. Vidare så har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket och en god kommunikativ förmåga.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Rosersberg, Stockholm (resor ingår i tjänsten) Hybridtjänst (rätt person är viktigare än att man behöver vara på kontoret i Rosersberg varje dag)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.