Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Innesäljare till XL-Bygg Faringe AB

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en driven och målinriktad säljare som brinner för att leverera exceptionell kundservice? Då kan rollen som innesäljare på XL-Bygg bli nästa steg i din karriär! Vi söker en engagerad individ som kommer att ha en central roll i XL-Byggs proffsteam.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos XL-Bygg Faringe.

Om företaget

XL-Bygg Faringe är ett familjärt och agilt företag med stark driv framåt. De är dedikerade till att lösa deras kunders utmaningar på ett enkelt och roligt sätt. XL-Bygg Faringe vänder sig till professionella hantverkare i Stockholmsområdet. Deras sortiment består av kvalitetsprodukter från välkända varumärken som är framtagna och anpassade efter kundens krav.

På anläggningen i Vinsta/Vällingby är de ett familjärt team på 12 anställda. De erbjuder en dynamisk arbetsmiljö och värdesätter dina personliga egenskaper högt samt ger dig möjlighet att växa och utvecklas tillsammans.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare ansvarar du för kundservice, offerering, försäljning, projektförsäljning och inköp. Du är den primära kontaktpersonen för företagets proffskunder och arbetar proaktivt med försäljning både gentemot nya och befintliga kunder. Du är primärt på plats på anläggningen men även ute en del hos kund. Du samarbetar tätt med säljteamet och övrig personal på plats.

* Identifiera kundbehov och stötta XL-Byggs kunder under hela säljprocessen
* Offerthantering, förhandling av prissättning och övervakning av kostnader
* Tätt samarbete med övriga säljavdelningen, kunder och leverantörer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års arbetserfarenhet av B2B-försäljning
* Erfarenhet från byggbranschen
* God data- och systemvana
* B-körkort

För att trivas i rollen som innesäljare är du en positiv och driven lagspelare. Du är serviceinriktad, brinner för att ge kunder den bästa möjliga upplevelsen och trivs med att skapa och upprätthålla relationer både internt och externt. Vidare är du en person som tycker om att arbeta självgående och trivs med frihet under ansvar. Slutligen har du en stark vilja att nå uppsatta mål, leverera resultat och har förmågan att kommunicera tydligt och effektivt med olika typer av människor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vällingby, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Vi fortsätter urvalsprocessen med telefonintervjuer från och med den 14/8. Annonsen ligger publicerad löpande fram tills att tjänsten är tillsatt. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.