Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Account Manager till B2B IT-Partner

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en säljare ut i fingerspetsarna och vill kombinera försäljning med ditt intresse för tjänster och produkter inom IT? Vill du vara med på en tillväxtresa och utvecklas i högt tempo på ett innovativt företag? Hos B2B IT-Partner får du möjlighet att leda affärsrelationer och skapa mervärde genom IT-lösningar!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos B2B IT-Partner.

Om företaget

B2B IT-Partner är en återförsäljare av IT till företag. De grundades 2004 med målsättningen att utmana de stora jättarna i branschen. De är idag cirka 70 anställda och har samma målsättning som vid starten. De erbjuder sina kunder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT inom affärsområdena infrastruktur, tjänster, klient och logistik. B2B IT-Partner är ett snabbfotat företag som kan agera flexibelt och självständigt för att hela tiden ligga i framkant med deras marknadserbjudande.

Hos B2B välkomnas du till ett varmt och energirikt arbetsklimat som präglas av mycket glädje, samhörighet och engagemang. Kollegorna tycker både att det är roligt att arbeta ihop och att ha roligt tillsammans utanför jobbet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager är ditt främsta ansvar att skapa och utveckla affärsrelationer med främst nya kunder. Du får möjlighet att bygga upp din egen portfölj genom att identifiera potentiella kunder, skapa kontakter och sälja skräddarsydda IT-lösningar enligt kundens specifika behov. Som Account Manager har du ansvar över hela säljprocessen och har det yttersta kundansvaret med de kunder du bearbetar. Du har ett nära samarbete med både leverans- och säljavdelning för att kunna presentera och utveckla innovativa lösningar. Att utmana och ifrågasätta för att erbjuda nya perspektiv och skapa verklig affärsnytta för kunderna kommer vara en viktig del av din vardag. Utöver att skapa nya relationer är det också avgörande att vårda och stärka de befintliga kundrelationerna. Din nyfikenhet kring kundernas verksamhet kopplad till IT kommer vara nyckeln till framgång i denna roll. Genom din kompetens och erfarenhet kommer du säkerställa att kunderna i din portfölj alltid får den bästa lösningen för deras specifika behov och förutsättningar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av försäljning inom IT-branschen med goda affärsresultat
* Erfarenhet av att arbeta med uppsökande försäljning
* Ett intresse och god förståelse för IT branschen
* Kunskap i CRM-system
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, båda i tal och i skrift
* B-körkort
* Erfarenhet av försäljning inom offentlig sektor är meriterande

Utöver ovannämnda krav så har du en passion och brinner för försäljning. Du gillar och drivs av att ge bra service och att jobba hårt mot både individuella och gemensamma mål. Vidare är du van att ta ett stort eget ansvar, är flexibel i din arbetsroll och räds inte för ett högt arbetstempo. Du drivs av att skapa och upprätthålla goda kundrelationer och är duktig på att ta initiativ till att utöka ditt nätverk. Du har lätt för att lyssna samt samarbeta med andra människor och är affärsmässig i dina relationer. Slutligen är du prestationsinriktad och trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål, både individuellt och tillsammans med dina kollegor på B2B IT-Partner.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Solna med möjlighet till hybridarbete
Lön: Grundlön + provision

Sista ansökningsdag 5 augusti

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.