Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales Development Representative till House of Control

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara en del av ett framgångsrikt team och bidra till att driva företagets tillväxt? House of Control söker en engagerad och målinriktad Sales Development Representative som brinner för att skapa och utveckla affärsrelationer. Om du trivs i en dynamisk miljö, är tävlingsinriktad och har en stark serviceinställning, kan detta vara din nästa karriärmöjlighet!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos House of Control.

Om företaget

House of Control är en ledande leverantör av molnbaserade programvarulösningar för kontraktshantering och ekonomistyrning, grundat år 2006 av Lasse Sten och fortfarande drivs av honom som VD. Deras tjänster är utformade för att effektivisera hanteringen av avtal och ekonomiska processer för organisationer. Företaget är dedikerat till en kultur av högprestation och värderar öppenhet och värme högt.

Med ett engagerat team på 83 anställda i Sverige, Norge och Danmark samt en imponerande kundbas på över 3000 kunder i Norden och användare i över 60 länder, levererar de SaaS-lösningar som ger kunder fullständig kontroll över sina avtal. Genom att integrera avtalen med företagets ansvariga och övervaka betalningsplaner och viktiga händelser, strävar de alltid efter att upprätthålla starka och öppna relationer både internt och externt.

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales Development Representative hos House of Control har du en central och avgörande roll i företagets säljprocess. Din främsta uppgift är att identifiera potentiella kunder och etablera kontakt med beslutsfattare genom telefon, e-post och andra digitala plattformar för att boka möten med House of Controls Sales Executives. Du ansvarar för att både initiera och upprätthålla kommunikationen med potentiella kunder samt genomföra en första behovsanalys. Som den första kontaktpersonen från House of Control är det av yttersta vikt att du effektivt kommunicerar företagets lösningar och erbjudanden, anpassade efter behoven hos de beslutsfattare du når.

I rollen håller du dig uppdaterad om branschnyheter och aktivt engagera dig på LinkedIn, där en betydande del av prospekteringen äger rum. Du arbetar i företagets CRM-system och har ett nära samarbete med övriga teammedlemmar inom försäljning, inklusive Sales Executives och Customer Success Managers. Rollen som Sales Development Representative är av stor betydelse för säljteamet då du är den som genererar affärsmöjligheter och bidrar till att expandera kundbasen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetserfarenhet inom kundservice/kundtjänst med telefon som arbetsverktyg
* Meriterande med erfarenhet inom försäljning
* Meriterande med arbete eller utbildning inom ekonomi
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

För att passa i rollen som Sales Development Representative hos House of Control ser vi att du är en serviceinriktad och social person trivs med många kontaktytor. Du har en stark drivkraft och motivation inifrån med en tävlingsinriktad attityd för att uppnå dina mål och resultat. Du har förmågan att ta initiativ och arbeta självgående, och vi ser att du är en person som arbetar både strukturerat, noggrant och effektivt. Samtidigt är du hjälpsam, samarbetsvillig och trivs i en miljö där man delar med sig av sin kunskap och stöttar sina kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Bromma
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.