Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Technical Sales Representative till INKOM

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet inom teknik eller försäljning och vill bli en del av ett ambitiöst och familjärt team? I rollen som Technical Sales Representative erbjuds du en dynamisk arbetsmiljö med fokus på teknisk expertis och personlig utveckling. Ta chansen att bli en del av INKOM och var med och driv innovationen framåt!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INKOM.

Om företaget

INKOM, även känt som Industrikomponenter AB, har sedan 1967 varit en ledande leverantör av högkvalitativa elektromekaniska och elektroniska komponenter till den nordiska industrin. INKOM samarbetar med internationellt erkända tillverkare och erbjuder innovativa lösningar för krävande applikationer inom tåg, industri, militär, marin, automation och mycket mer. Med stark teknisk expertis och omfattande erfarenhet erbjuder dom pålitliga leveranser och förstklassiga produkter och support till kunder i Norden. INKOM ingår sedan 2006 som ett helägt dotterbolag i Teqniongruppen.

Arbetsuppgifter

Som Technical Sales Representative på INKOM ansvarar du för att söka upp och bygga långvariga relationer med både nya och befintliga kunder. Du driver hela säljcykeln framåt, fungerar som en pålitlig partner och bidrar med teknisk rådgivning till kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland, med huvudfokus på Sverige. I denna roll samarbetar du nära med tillverkarna och den interna supportavdelningen. Du ansvarar för tekniska frågor, inköp och dokumentation. Arbetsuppgifterna inkluderar regelbundna resor för kundbesök, mässor och möten. Samarbete med teamet och kontinuerlig utbildning är centralt, med regelbundna möten och coaching för att stötta din utveckling.

I början ligger fokus på att utveckla befintliga kunder. Du kommer att ärva befintliga kunder och samtidigt aktivt söka nya prospekter. Rollen kräver ett nära samarbete med kunder, vilket innebär en varierad arbetsdag med spännande utmaningar. Du är en del av ett mindre säljteam, har en egen försäljningsbudget och rapporterar direkt till VD.

* Etablera och upprätthåll långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder
* Ansvar över hela försäljningsprocessen
* Tillhandahåll teknisk rådgivning och hantera tekniska frågor och inköp

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet inom teknik och/eller försäljning
* Teknisk utbildning med fördel inom energi, elektronik, elkraft, mekatronik eller liknande
* B-körkort
* Du har ett tekniskt intresse och brinner för ny teknik
* Du har goda kunskaper i tal och skrift, både svenska och engelska
* Kunskap i CRM-system är meriterande

Vi tror att du som söker är en person som får energi av att föra dialoger med nya människor. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal. För att trivas i rollen ser vi att du har ett intresse för att utveckla försäljningen samt sätter upp höga mål för dig själv som du arbetar hårt för att uppnå. Du är duktig på att skapa förtroende hos dina kunder och kan ta egna initiativ till att utöka ditt nätverk av potentiella och befintliga kunder. Slutligen tror vi att du har ett stort intresse för affärer och har förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Du är målinriktad och har hög drivkraft, identifierar möjligheter och medverkar i förbättringsarbete. Vidare trivs du i en social och engagerande arbetsmiljö där kollegor är mer än bara arbetskamrater. Samtidigt är du självständig och kan strukturera och driva dina arbetsuppgifter framåt på egen hand.

Övrig information

Start: Hösten 2024
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag 5 augusti

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.