Hoppa till innehåll
Best Transport logotyp

Utryckningschaufför

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Best Transport hanterar, på uppdrag av Medicarrier AB (Region Stockholm), budtransporter och akuta expressleveranser för sjukvården i Stockholm. Uppdraget omfattar transporter av bland annat medicinska prover, läkemedel, utrustning och läkarteam. Uppdraget är en viktig del i logistiken som får vården att fungera i Sveriges största och mest tätbefolkade Region.


Om tjänsten
Uppdraget är aktivt dygnet runt, året runt med hög beredskap och korta inställelsetider. Du kommer ingå i ett team på 8 förare som bemannar 2 nya specialutrustade blåljusfordon. Du kommer utföra leveranser av gods men även köra mobila läkarteam till vårdinsatser över hela landet. Då verksamheten pågår dygnet runt under årets alla dagar kommer du ha ett varierat schema med tjänstgöring både dag- och nattetid, både vardagar och helger.

Tillsammans utvecklar vi vår förmåga. På Best Transport erbjuder vi våra förare ett gediget utbildningsprogram som består av vår egen internutbildning Best Academy, praktisk utryckningsförarutbildning samt utbildningar såsom ADR, truck m.m.

Om dig
Din tidigare erfarenhet från yrkestrafik och goda lokalkännedom gör att du är en lugn förare även under stressiga situationer. Du ska vara en förebild i trafiken för både medpassagerare och medtrafikanter. Då du kommer röra dig i känsliga miljöer är du mån om att alltid uppträda och bemöta människor korrekt och professionellt. Du är noggrann och ordningsam och värdesätter att alltid passa tider och följa instruktioner. Du har en god samarbetsförmåga och värdesätter goda resultat och framgång för både dig själv och ditt team.

Detta stämmer också in på dig:
  • Innehar svenskt B-körkort
  • Har mycket god lokalkännedom i Stockholmsregionen
  • Minst tre års erfarenhet från transportbranschen
  • Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift
  • Du har god fysik
Taxiförarlegitimation och truckkort är meriterande

Det här erbjuder vi
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

Best har ett stort hållbarhetsfokus, både gällande miljö, schyssta villkor och ekonomisk hållbarhet. Engagemanget för hållbarhet genomsyrar vår organisation och våra medarbetare medverkar aktivt till att vi ska uppnå våra högt uppsatta mål. Vi tror att du som också tycker hållbarhet är viktigt kommer trivas hos oss!

Best är en platt och snabbfotad organisation med stort driv och eftersom vi hela tiden växer finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Genom vårt dotterbolag Best Labs säkerställer vi att vi hela tiden ligger i framkant när det gäller innovativa tech-lösningar och verktyg som bland annat underlättar arbetsvardagen för oss som jobbar på Best.

Vi erbjuder ett attraktivt jobb på ett framgångsrikt och lönsamt logistikbolag. Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund och vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Om oss
Best har sedan 1976 erbjudit företag prisvärda logistiklösningar och är idag en ledande aktör i Norden inom last-mile. Företaget utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och hållbara expressleveranser och distributionsuppdrag i Sverige, Norge och Danmark.

Best har med sitt express- och distributionserbjudande kunder inom vitt skilda branscher och av varierande storlek. Företaget är även specialiserat inom ett antal koncept såsom logistik för E-commerce, Servicelogistik och Healthcare-logistik.

Best är idag logistikbranschens klarast lysande hållbarhetsprofil, framför allt tack vare den fossilfria fordonsflottan där elbilarna snabbt ökar i antal och företagets fokus på schyssta villkor och krav på kollektivavtal.

Övrig information

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Placering: Stockholm

Omfattning: Heltid, roterande skiftarbete

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Lön: Enligt kollektivavtal

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Best Transport logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Best Transport har sedan starten tagit positionen som en av Sveriges största transportförmedlare. Best förmedlar och utför cirka 5000 uppdrag per dag fördelat på våra cirka 400 fordon. Best har idag 250 anslutna åkerier. Varje orange fordon som syns i trafiken drivs av en våra anslutna åkerier. Best utför transporter under dygnets alla timmar både mot större och mindre företag.