Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Redovisningsekonom till Kammarkollegiet

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med att ansvara för verksamhetens redovisning genom att bland annat upprätta underlag för inbetalningar och utbetalningar, utarbeta underlag för fakturering, periodiskt stämma av verksamheternas redovisning, m.m. Du kommer även att stötta Rättsavdelningens chefer i deras arbete med budget, ekonomisk analys och prognoser.

I din roll som Redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Upprätta olika former av ekonomiska underlag.
- Bokföring och redovisningsarbete.
- Arbete med budget, ekonomisk analys och prognoser.
- Uppföljningar och kontroller av verksamhetens redovisning.

Uppdragsperiod och omfattning:
Tjänsten som Redovisningsekonom är ett konsultuppdrag på heltid med start 10 juni 2024 och beräknas pågå t om 14 mars 2025 med en möjlighet till en förlängning på tre månader.

Arbetet utförs till en början på plats vid Kammarkollegiets lokaler, men kan efter en tid övergå till hybridarbete.

Krav för tjänsten:
- Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.
- Goda kunskaper i MS Office, i Excel i synnerhet. En hög digital mognad är nödvändig för att kunna genomföra uppdraget.
- Goda kunskaper i Unit4 ERP.
- Erfarenhet av statlig redovisning
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

För att vi ska ha möjlighet att ta dig vidare i processen behöver du tydligt redogjort i ditt CV att samtliga ovan krav är uppfyllda.
Ange vilket/vilka uppdrag som påvisar efterfrågad erfarenhet. Tidsperiod ska anges i år och månad ÅÅ-MM samt om det varit en heltid eller en deltidsanställning.

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat som Redovisningsekonom inom statliga myndigheter. Du har bred erfarenhet av olika arbetsuppgifter inom din yrkesroll och gärna tidigare erfarenhet av ekonomisystemet Unit4 ERP.

Vidare ser vi att du kan vara både drivande och stöttande i olika processer och att du är duktig på att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Som person är du ansvarstagande, kvalitetsmedveten och strukturerad.

För att säkerställa en kompetensbaserad rekrytering använder vi oss i denna process av arbetspsykologiska tester. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Sista ansökningsdag 22 maj 2024

Kammarkollegiet
Adecco är stolt leverantör till Kammarkollegiet inom ramavtalen för bemanning av kontorspersonal samt rekrytering av kontorspersonal och chefer i hela Sverige.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Anki Arnquist via Adecco´s växel 010 - 173 73 00 alt. genom mejl: anki.arnquist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.