Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Redovisningsekonom till Eccho Rights

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en självgående redovisningsekonom med erfarenhet av arbete i Visma ERP? Är du nyfiken på att arbeta på ett internationellt bolag i medieproduktionsbranschen? Nu söker vi en redovisningsekonom för uppdrag hos Eccho Rights!

Om tjänsten

Som redovisningsekonom hos Eccho Rights ingår du i ett internationellt finansteam där fyra personer befinner sig på det svenska kontoret. Tillsammans har ni ansvar för bolagets ekonomi och din roll är att stötta befintliga ekonomer med den löpande redovisningen och bokföringen för att skapa utrymme för proaktivitet och effektivisering. Arbetet innebär både enklare och mer kvalificerade ekonomiuppgifter och ställer höga krav på flexibilitet och prestigelöshet. Eccho Rights är ett internationellt företag med ca 50 anställda, varav 10 medarbetare sitter i Sverige.

I din roll som redovisningsekonom kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kund- och leverantörsreskontra
- Avstämningar av bankkonton
- Löpande bokföring och redovisning
- Månads- och årsbokslut
- Rapportering och framtagande av finansiella underlag
- Övriga vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Adecco Professionals Stockholm Finance med tillträde 3e juni 2024, eller så snart som möjligt, som initialt pågår i sex månader med en tjänsteomfattning på 100%. För rätt kandidat finns möjligheter till en direktanställning hos vår kund efter avslutat uppdrag. Arbetet sker på plats i kundens lokaler på Kungsgatan i Stockholm. Under uppdragets första tid finns inte möjlighet till distansarbete, men därefter finns det eventuellt möjlighet till arbete på distans 1-2 dagar i veckan.

Om dig

Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet av självständigt arbete som redovisningsekonom och ser dig som självgående i ekonomiarbetet. Du har erfarenhet av arbete i Visma ERP och mycket goda kunskaper i Excel, har mycket god datorvana och har lätt för att lära dig nya system. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Som person tror vi att du är noggrann, prestigelös och har gott siffersinne. Du är en social person som tycker att det är roligt att arbeta i team, men du är inte rädd för att arbeta självständigt och ta egna initiativ och beslut. Det faller dig naturligt att vara hjälpsam och serviceinriktad. Är du dessutom en positiv person med mycket driv ska du absolut söka denna tjänst!

Viktigt för tjänsten är:
- Examen i ekonomi från universitet, högskola eller yrkesutbildning
- Flerårig erfarenhet av självständigt arbete som redovisningsekonom
- Erfarenhet av arbete i Visma ERP och mycket goda kunskaper i Excel
- Mycket goda datorvana och lätt för att lära nya system
- Att du är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Siri McGarvey via siri.mcgarvey@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Accounting | Redovisning | Bokföring | Årsredovisning | Adecco | Professionals | Stockholm | Finance | Medieproduktion | Ekonom |

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.