Hoppa till innehåll
Hultafors Group logotyp

Business Controller

Publiceringsdatum
19 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Business Controller till Hultafors Group

Är du en analytisk och erfaren ekonom som vill vara med på vår tillväxtresa? Då är det kanske dig vi söker till Hultafors Group för en utvecklande roll med varierande och kvalificerade arbetsuppgifter! Du kommer vara en viktig del av utvecklingen för våra varumärken Snickers Workwear och Solid Gear.

Om tjänsten som Business Controller

Som Business Controller kommer du medverka i arbetet att analysera och tillhandahålla finansiell expertis för att stötta affärsområdets verksamhet. Genom god finansiell kontroll bidrar du genom att initiera frågor som rör verksamhetsplanering, lönsamhetsanalys på produkt- och kundnivå, investeringar, uppföljningar, budget och prognoser. Rollen inbegriper även att utgöra ett löpande stöd i arbetet med att utveckla nya effektiva arbetssätt.

Du kommer bl.a. att arbeta med

 • Bistå med att kvalitetssäkra månadsresultat samt budget/prognos
 • Rapportera och analysera finansiell information till relevanta intressenter
 • Löpande analyser av marginaler och priser
 • Löpande analyser av balansräkning, kassaflöde och investeringar
 • Kontrollera, följa upp och utveckla operationella och finansiella nyckeltal
 • Ta fram underlag och analyser till ledningsgrupp, koncerncontrollers m.fl.
 • Delta i diverse projekt avseende utveckling och effektivisering av processer och rutiner inom ditt område

Dina kompetenser:

 • Du har en akademisk utbildning inom ekonomi.
 • Några års erfarenhet av en roll som controller eller liknande ekonomiroll
 • Erfarenhet av att arbeta med ekonomisk analys
 • Goda kunskaper om redovisning
 • Mycket goda kunskaper i Excel
 • Det är även meriterande om du arbetat i Power BI.
 • Du bemästrar svenska och engelska i tal och skrift


Vem är du?

Du ska ha mycket god vana i att ta fram, hantera, analysera och paketera komplexa datamängder. Som person ser vi att du har lätt att skapa kontakt och dialog med andra människor. Du är också en förtroendeskapande person och har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt. Vi söker dig som har förmågan att på ett prestigelöst sätt ta dig an olika arbetsuppgifter, högt som lågt. Du är en kommunikativ lagspelare som trivs med att arbeta både analytiskt och supporterande.

Vi erbjuder

Möjligheten att arbeta i en inspirerande och flexibel miljö med engagerade och kreativa kollegor. Du får dessutom goda förutsättningar för personlig utveckling i ett växande företag. Vi sitter i fräscha och rymliga lokaler i Mörby och vi erbjuder generösa friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du kommer efter hand ha möjlighet att kunna arbeta hemifrån till viss del. Vi har ett eget gym med gemensam träning på fredagar och en hel del andra aktiviteter. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Ansökan och kontakt

Om du känner att den här rollen känns intressant så skicka gärna din ansökan så snart du kan. Urval kommer ske löpande. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Christina Holmén christina.holmen@hultaforsgroup.com

Om Hultafors Group
Hultafors Group är ett globalt företag som erbjuder en unik portfölj av premiumvarumärken. Vi koncept utvecklar, designar och framställer produkter och tjänster som förbättrar funktionaliteten, produktiviteten och säkerheten inom alla aspekter av den professionella användarens arbetsdag. Vi är en betrodd partner som möjliggör synergier och hållbar tillväxt för både människor och affärsverksamhet. Från affärsutveckling och logistik till produktdesign och marknadsföring utgör vi en betydelsefull partner som driver våra varumärken och medarbetare framåt. Vi gör detta genom att testa nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera yrkesanvändare i allt vi gör. Vi bryr oss om människor och förlitar oss på forskning och data för att förstå de utmaningar som professionella användare hanterar varje dag. Med en passion för framtidsinriktade lösningar och ständigt på jakt efter nya kunskaper och insikter hittar vi nya sätt att göra ett positivt avtryck och ge användarna av våra produkter en bättre arbetsmiljö och tillvaro. Hultafors Group har sälj- och marknadsteam på samtliga huvudmarknader i Europa och Nordamerika. Hultafors Group ägs av Investment AB Latour.

Läs mer om oss på www.hultaforsgroup.com

Hultafors Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juli 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.