Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Administratör sökes till Swedbank

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Som Administratör kommer du att arbeta inom Team Customer Exit, en vital del av KYC Risk Management & Advisory under KYC Crime Prevention (KCP) och Financial Crime Prevention (FCP). I denna roll är du placerad i hjärtat av vår verksamhet där du bidrar till bankens efterlevnad av lagar och regelverk relaterade till AML (Anti-Money Laundering), CTF (Counter-Terrorism Financing) och KYC (Know Your Customer). Du rapporterar direkt till teamledaren och arbetar i en dynamisk grupp där samarbete och engagemang är nyckeln till framgång.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Adecco med start omgående och pågår inledningsvis i 6 månader. För rätt person finns det möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

- Att fatta välgrundade beslut om avslut av kundrelationer.
- Att säkerställa noggrann kontroll och hantering av utbetalningar av innestående medel.
- Att skapa, uppdatera och underhålla dokumentation och rapporter relaterade till kundexit.
- Att bistå AML Advisory med ad hoc-stöd och delta i förbättringsarbetet av processer och policyer.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom bank- eller finanssektorn med kunskap inom AML/CTF och KYC. Som person är du noggrann, har hög integritet och en stark arbetsmoral. Du är även självgående och snabblärd med god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Goda kunskaper i Excel och förmåga att hantera komplex information är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:

- Starkt eget driv och förmåga att arbeta utifrån regelverk.
- God förståelse för och erfarenhet av riskhantering inom finanssektorn.
- Utmärkt förmåga att kommunicera på svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om KYC Risk Management & Advisory Team
Vårt team är en del av en större enhet som fokuserar på att förhindra finansiell brottslighet och säkerställa compliance. Vi arbetar nära tillsammans för att skapa säkra och effektiva processer som stödjer både våra interna och externa kunder. Vår miljö präglas av öppenhet, respekt och en strävan efter ständig förbättring.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria von Schantz på 010-173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör, KYC Risk Management, Financial Crime Prevention, Stockholm, Banksektorn, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.