Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Administratör för transportsystem sökes

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

I rollen som administratör kommer du att identifiera kundernas och verksamhetens önskemål och behov, leda analysarbete, delta i utvecklingsarbete och förvaltningsarbete. Du kartlägger och prioriterar funktionella och icke-funktionella krav och kan utreda möjliga affärsnyttor. Du samverkar med olika avdelningar och fånga verksamhetens behov och omvandla dessa till en kvalitativ kravställning som kan realiseras av våra systemleverantörer. Vi jobbar med utgångspunkt i förvaltningsmodellen PM3 och du kommer ha nära samverkan med systemägare, förvaltningsledare och intressenter i verksamheten.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Adecco med start omgående och pågår fram tills augusti (semester under juli månad). För rätt kandidat finns det stora möjligheter till förlängning.
Vi sitter i fina lokaler i Spånga och erbjuder möjlighet till hybridarbete

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

- Analys av våra befintliga transportrutter och processer för att identifiera ineffektiviteter och förbättringsmöjligheter.
- Utveckling och implementering av optimerade transportstrategier och rutter för att minska kostnader och förbättra leveransprecisionen.
- Samverkan med olika avdelningar för att förstå verksamhetens behov och omvandla dem till konkreta krav för våra transportsystem.
- Dokumentering och rapportering av optimeringsresultat och affärsnyttor

Om dig:
Vi söker dig som har en erfarenhet av att arbeta med transportsystem och arbetat med förbättring av transportrutter. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att driva projekt framåt med fokus på resultat och effektivitet. Din analytiska förmåga och din förmåga att tänka strategiskt gör dig till en värdefull tillgång för vårt team.

Viktigt för tjänsten är:

- Erfarenhet av transportsystem, gärna OPTER som systemerfarenhet.
- Förmåga att arbeta självständigt och driva projekt framåt med fokus på resultat och effektivitet.
- God kunskap i Excel

Kontaktuppgifter:
För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare via jesper.jenefjard@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Transportoptimering, Transportrutter, Transportsystem, Effektivisering, Erfarenhet, Stockholm

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.