Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Administratör sökes till ledande bolag inom som branch

Sista ansökningsdag
03 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som Administratör kommer du att arbeta med att hantera och koordinera olika administrativa processer inom en organisation med bred geografisk spridning. Rollen innebär ett nära samarbete med lokala kontor och olika enheter, där du har ansvar för att säkerställa att administrativa rutiner följs och att datahanteringen håller hög kvalitet. Du rapporterar till en överordnad inom organisationen och arbetar i en miljö som präglas av digitala lösningar och effektivitet.

Tjänsten som Administratör är ett konsultuppdrag med start omgående och pågår inledningsvis 6 månader, för rätt kandidat finns det möjlighet till förlängning.

I din roll som Administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Planering, strukturering och utförande av administrativa uppgifter kopplade till olika lokala enheter.
  • Säkerställa att korrekt data finns i systemen för att möjliggöra korrekta löneutbetalningar och faktureringar.
  • Skapa och anpassa administrativa lösningar efter behov från både kunder och den interna organisationen.
  • Ge råd och stöd till kollegor angående interna processer och system.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant akademisk examen inom administration, ekonomi, eller liknande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av administrativt arbete och är van att hantera flera uppgifter parallellt i ett högt tempo. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du trivs med att arbeta i en miljö där samarbete och effektivitet är nyckelord, och du ser dig själv som en viktig del i att driva verksamheten framåt. En hög servicegrad och förmågan att prioritera och agera snabbt är viktiga egenskaper i denna roll. Vidare har du lätt för att sätta dig in i nya system och är nyfiken på att förstå hela flödet och dess påverkan på slutresultatet.

Viktigt för tjänsten är:

  • Erfarenhet av administrativt arbete.
  • Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt.
  • God samarbetsförmåga och en serviceinriktad attityd.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget
Företaget är en ledande aktör inom sin bransch och har en omfattande verksamhet med kontor och enheter spridda över hela Sverige. Med en stark digital infrastruktur och fokus på högkvalitativ datahantering strävar företaget efter att ständigt förbättra sina administrativa processer för att säkerställa hög kund- och medarbetarnöjdhet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via e-post på jesper.jenefjard@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör, Administration, Ekonomi, Personaladministration, Sverige, Konsultuppdrag

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.