Hoppa till innehåll
Addedo AB logotyp

Applikationskonsult inom Budget och Planering till Addedo

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vindex söker för Addedos räkning en Applikationskonsult inom Budget och Planering. Addedo stöttar, utvecklar och utmanar Finance och Business Control funktionen. Det gör vi genom att förbättra processer samt inspirera utveckling av ekonomistyrning, uppföljning och rapportering. Med automatisering och digitalisering lägger vi grunden till konkret värdeskapande.

Vi strävar mot att våra kunder skall känna sig trygga, smarta och snabba i sitt arbete. Addedo Sverige har sen starten för sjutton år sen vuxit från noll till drygt 160 MSEK i omsättning, cirka 300 aktiva kunder och 60+ medarbetare.

Vi har etablerat oss som den ledande partnern när det gäller programvarulösningar för ekonomistyrning och koncernrapportering. Addedo har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vid ett flertal tillfällen genom åren har vi blivit uppmärksammade som den bästa partner både av IBM och Workday i Sverige men också i Europa och globalt.

Är det dig Addedo söker?

Du blir en nyckelperson i ett team som ansvarar för att utveckla planeringslösningar för våra kunder. Initialt kommer du att arbeta som applikationskonsult i Workday Adaptive Planning som är ett modernt system skapad för molnet.

Systemet har vuxit snabbt både globalt och i Sverige och vunnit fler utmärkelser, bland annat för sin användarvänlighet. Här får du alltså chansen att arbeta med ett modernt system som växer och som har en lång framtid framför sig.

Då vi växer med både flera nya kunder och uppdrag på befintliga kunder söker vi nu en ny lagspelare. Detta är alltså en tilläggsrekrytering och du kommer att få en god introduktion och stöttning av dina nya kollegor.

Generellt sett kommer ditt arbete att handla om att hjälpa kunder att kunna ta bättre affärsbeslut genom att omsätta deras behov till konkreta lösningar. Arbetet sker i nära samarbete med kunden där personer som ekonomichefer, controllers, områdeschefer och affärs- och produktansvariga är involverade.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:
  • Kartlägga och tolka kundens behov och översätta dessa till krav på systemlösning
  • Designa och utveckla budget- och planeringslösningar
  • Utveckla rapport- och analyslösningar

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete. För Addedos konsulter väntar spännande utmaningar och uppdrag. Våra uppdragsgivare återfinns bland alla branscher, från snabbt växande företag till stora multinationella koncerner.

Vi söker dig som har följande profil:

Det är din kombination av teknik-, ekonomi- och processförståelse som ger dig möjlighet att stödja kundens ledning. Din främsta egenskap är att du är en hängiven och ambitiös person som är utåtriktad.

Vi söker dig som gillar att möta nya människor och som tycker om att hjälpa andra i rollen som konsult. Du vill gärna jobba nära kund och samtidigt vara specialist och arbeta med teknik.

  • Du har en civilekonom-, civilingenjörs- eller systemvetarexamen, gärna i kombination med arbetslivserfarenhet från roll som Business Controller, analytiker eller dylikt
  • Vana av multidimensionell analys (OLAP, pivottabell)
  • Affärsmässigt och drivande förhållningssätt
  • Utåtriktad, kommunikativ, lyhörd och kundorienterad
  • God samarbetsvilja - det är självklart för dig att ta till dig och dela med dig av kunskap och erfarenheter
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Det skadar inte om du dessutom har erfarenhet från något av följande områden:

  • Budget-, prognos- och planeringsarbete
  • Finansiell rapportering och analys
  • Ett par års erfarenhet och eller god kompetens i SQL och databaser
  • BI-plattformar (Microsoft PowerBI, Qlik, Tableau)
  • Planning-system (t.ex. Workday Adaptive Planning, IBM Cognos Planning Analytics, Anaplan, Mercur, Planful etc...)

För att du skall trivas och lyckas bland dina kollegor är det viktigt att du kan identifiera dig med våra värderingar som är lagarbete, engagemang, kompetens och balans. Du kommer att ingå i ett team där det tillhör vardagen att dela med sig av sina erfarenheter och tips. Samtidigt som man följer upp sina egna kunder delar man med sig i ett givande och tagande som gynnar dig, gruppen och Addedo som företag.

Vi erbjuder dig
  • En arbetsmiljö som präglas av korta beslutsvägar med engagerade och drivna kollegor.
  • Jobba med team som fått en rad internationella priser för sitt framgångsrika arbete
  • En möjlighet att växa och utvecklas som individ och professionellt
  • Ett bolag som tar sin roll som arbetsgivare på allvar

Denna rekrytering sker i samarbete med Vindex AB. Är du den vi söker? Ansök via annonsen alternativt skicka ditt CV till ansvarig rekryterare Kajsa Dahlberg (kajsa.dahlberg@vindex.se eller 0735-251 270). Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Addedo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren