Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Senior Frontend/React Native-utvecklare till SF Anytime!

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Trivs du i en miljö där det ekar av filmcitat och spänningen inför nästa stora film? Vill du jobba i moderna miljöer med att skapa den bästa streamingupplevelsen på marknaden? Då har du chansen - vi söker en Front-end utvecklare till SF Anytime!



Om tjänsten

SF Anytime, en del av SF Studios, är den ledande video-on-demand-tjänsten i Norden och Baltikum och erbjuder ett brett utbud av filmer - från de senaste Hollywood-blockbusters till oberoende filmer och nordiska favoriter. De erbjuder för närvarande över 14 000 filmer och 4 000 serieavsnitt och strävar ständigt efter att utveckla sitt utbud och sin prestanda. Under 2023 förvärvade dessutom SF Anytime den ledande danska streamingtjänsten Blockbuster, och har nu integrerat verksamheten i SF Anytime.

Som senior front-end/react native utvecklare kommer du att arbeta med SmartTV-, web- och mobilprodukter i nära samarbete med andra utvecklare, produktägare och intressenter för att bygga fantastiska webb- och app-produkter för SF Anytime och Blockbuster. Teamen använder de senaste webstandarderna i HTML, CSS och JavaScript samt moderna teknologier och ramverk som Typescript, React, GraphQL och Apollo för att utveckla högpresterande webb- och mobilapplikationer som fungerar bra på alla enheter.

Hos SF Anytime får du stora möjligheter att vara med och påverka utveckligen av tjänsten och du tillsammans med ditt team kommer få möjlighet att bana väg för tjänstens framtid. Teamen besitter en hög kompetens och här får du möjlighet att utbyta kunskaper med andra som brinner för samma område som du själv - att skapa den bästa streamingtjänsten på marknaden.



Arbetsuppgifter
  • Designa och bygga mycket tillgängliga, motståndskraftiga och skalbara plattformsprimitiver och API
  • Proaktivt driva din och teamets roadmap och säkerställa dess framgångsrika genomförande
  • Analysera data för att upptäcka trender och insikter
  • Samarbeta med interna intressenter för att ge bästa möjliga kundupplevelse


Kvalifikationer
  • Har gedigen erfarenhet som front-end utvecklare
  • Har en relevant eftergymnasial utbildning, t.ex. från universitet eller yrkeshögskola
  • Har erfarenhet av att bygga storskaliga, distribuerade system och att skala webbtjänster, särskilt inom e-handel och streaming
  • Har stark erfarenhet av React Native, Typescript och React
  • Har god erfarenhet av utveckling av inhemska iOS/Android-appar och deras ekosystem
  • Erfarenhet av Git och CI/CD-verktyg såsom Github Actions
  • Flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift

Det är även meriterande om du har erfarenhet av Java/Kotlin & Swift och verktyg som Fastlane.

Som person tror vi att du är en affärs- och teamorienterad person, med flexibilitet och förmåga att stödja flera delar av vår frontend-utveckling. Du har en passion för effektivitet och samarbete. Du är en problemlösare som använder rätt verktyg för jobbet och optimerar för att möta både funktionella och icke-funktionella mål. Du är strukturerad och noggrann - och har utmärkt uppmärksamhet på detaljer och deadlines. Dessutom tror vi att du är prestigelös och trivs med att arbeta på alla nivåer. Ett av våra värdeord är att arbeta tillsammans som ett team - så vi hjälper varandra när det behövs!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se