Hoppa till innehåll
SAMI logotyp

Fullstackutvecklare mot backend (Node.js), SAMI

Sista ansökningsdag
02 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bygg framtidens digitala tjänster för musiker! Vi söker fullstackutvecklare med backendfokus (Node.js) till SAMI i Stockholm.

Tillsammans med oss på SAMI (Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation) kan du göra skillnad för svenska och internationella artister och musiker, och bidra till en starkare och mer hållbar musikbransch. Hos oss blir du en del av en organisation med stort engagemang och vilja att representera artisternas intresse, där vi är en viktig röst i musikbranschen och gentemot beslutsfattare och lagstiftare. Vi skapar trygghet och möjligheter för tusentals artister genom att samla in och fördela ersättningar för användning av inspelad musik. SAMI växer och har flera spännande projekt för framtiden, vill du bidra till något större?

Bli en del av vårt tvärfunktionella IT-team i Stockholm - sök rollen idag!

Vi erbjuder dig
  • Dynamisk vardag med stort inflytande och påverkansmöjlighet tillsammans med högt engagerade kollegor
  • Familjär stämning och ett glatt gäng där du får jobba med moderna tekniker och där du slipper gamla legacy system
  • Arbeta i nära samarbete tillsammans med ett team som präglas av en stark gemenskap och öppenhet
  • Arbeta hos en unik arbetsgivare med ett meningsfullt uppdrag utan vinstintresse!
  • Bli en del av en internationell musikbransch under ständig utveckling där du gör skillnad för alla musiker vars låtar spelas i hela världen!
  • En trygg arbetsgivare med uppskattade anställningsförmåner som till exempel tillgång till eget gym i huset, konsertbidrag, förkortad arbetstid på sommaren och personalrabatt på Nalens restaurang
Det här gör du hos oss

Som fullstackutvecklare med tyngd på backend blir du involverad i flera spännande projekt och initiativ för ny- och vidareutveckling av komplexa och egenutvecklade system. Vår tekniska miljö består bland annat av Node.js, Typescript, SQL, Vue, React.js/React Native, ElasticSearch och AWS.

Hos oss kommer du bland annat att:
  • Utveckla interna system som hanterar musiker och artister, låtar och speltid, beräkning av ersättningar och utbetalningar, men även externa tjänster som medlemswebb och medlemsapp
  • Arbeta med system för hantering, matchning och strukturering av stora mängder data från olika nationella och internationella källor
  • Utveckla integrationer med internationella system och samarbeta med externa partners
Ditt team och arbetsplats

SAMI är en organisation med ca 35 anställda där du blir en del av vår växande IT-avdelning. Vi är i dagsläget 7 personer där dina närmaste kollegor består av andra utvecklare, testare och produktägare. Vi arbetar nära varandra och ut mot hela verksamheten och andra samarbetspartners.

Vi arbetar delvis remote men träffas gärna på kontoret centralt i stan för mobprogrammering, tekniska diskussioner och för att umgås!

Mer om dig

Motiveras du av tekniska utmaningar, ägandeskap, möjlighet att påverka och att få bidra till något större så tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Vi söker dig som har några års erfarenhet som utvecklare med ett fokus och intresse för backend. Teknikmässigt har du arbetat med Node.js, TypeScript, SQL och har erfarenhet av att sätta upp och driva infrastruktur i molnbaserade tjänster, meritande är erfarenhet av AWS. Har du arbetat med ElasticSearch och frontend-ramverk som Vue eller React.js/React Native är det ett plus.

Som person trivs du med att samarbeta med andra, där du gärna bidrar med egna tankar och initiativ. Vi tror att du är nyfiken, trivs i en komplex miljö och har lätt för att växla mellan detalj- och helhetsperspektiv.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
SAMI logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 oktober 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SAMI, Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation, är en kollektiv upphovsrättsorganisation som samlar in ersättningar från företag och verksamheter som spelar musik offentligt. Alla musiker och artister som har medverkat på en inspelning som exempelvis spelas på radio, i restauranger eller på gym, kan få betalt för sitt arbete. När någon ansluter sig till SAMI får vi i uppdrag att bevaka, tillvarata och administrera deras rätt till ersättning när inspelningarna används i Sverige eller utomlands. SAMI är en ekonomisk förening utan eget vinstintresse. Vårt mål är att ge artister och musiker de bästa förutsättningarna att lyckas i sin karriär.