Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Fullstack-utvecklare till Multisoft!

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren utvecklare som är redo för nästa steg i karriären? Har du dessutom ett starkt intresse för framtida system och automatisering? Då kan rollen som Fullstack-utvecklare hos Multisoft vara den perfekta möjligheten för dig! Ansök redan idag och få chansen att arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser.



Om tjänsten

Multisoft är ett spännande bolag som arbetar med att bygga systemlösningar åt stora företag. Multisoft utvecklar och levererar automatiserade och anpassningsbara system som är både tids- och resurseffektiva så att deras kunder kan fokusera på kreativa uppgifter och långsiktiga mål i stället för trasslig administration. Sedan starten 1995 har Multisoft vuxit sig till ett företag med 100+ medarbetare och över 400 levererade system.

Multisoft har dessutom blivit utsedd till Europas 12:e bästa arbetsplats och varit en av Sveriges bästa arbetsplats åtta år i rad. (Great Place To Work, medelstora organisationer).

Softadmin® är Multisofts low-code plattform där de skapar anpassningsbara, integrerade och automatiserade systemlösningar åt sina kunder. Det är marknadens mest effektiva low-code plattform som bygger på standardkomponenter med en stor flexibilitet och skalbarhet. Några av kunderna som Multisoft har hjälpt är Volvo, Ica, Vattenfall och Swedbank. Här kan du läsa mer om några av deras kundcase.

Du erbjuds

  • En arbetsplats som värderar socialt engagemang och arbete tillsammans för att skapa en öppen, stimulerande och respektfull arbetskultur
  • Konferensresor varje år - varav en i Sverige och en utomlands
  • Medarbetarstyrda fritidsaktiviteter och klubbar inom bland annat mat, musik och träning


Arbetsuppgifter

Plattformen Softadmin® är ett low code-verktyg som accelererar systemdesign och utveckling. Plattformen används av många andra systemutvecklare på Multisoft och revolutionerar effektiviteten i framtagandet och vidareutveckling av nya system. I denna roll kommer du genom experimenterande och utanför-boxen-tänkande vara med att vidareutveckla något som tillför mycket stort värde på marknaden både för utvecklare och slutanvändare.

  • Som Fullstack-utvecklare jobbar du med C#, .NET, JavaScript, TypeScript samt avancerad T-SQL.


Kvalifikationer
  • Har en universitetsutbildning inom relevant område (t.ex. civilingenjör inom datateknik eller teknisk fysik)
  • Har minst två års arbetslivserfarenhet av en liknande roll
  • Har goda kunskaper inom C#, Java och SQL
  • Har goda kunskaper av TypeScript eller JavaScript
  • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • Ett intresse för low-code

För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående, driven, målinriktad och problemlösande.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se